MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

1. Τάσος Λειβαδίτης – Ποιητής του Ονείρου: Μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Μια μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου, που καταγράφει το έργο, τη ζωή και την προσωπικότητα του Τάσου Λειβαδίτη, ενώ περιδιαβαίνει το υπέροχο ποιητικό του σύμπαν. Μια ποίηση εσαεί επίκαιρη, που υμνεί τον άνθρωπο και τα ιδανικά του για έναν καλύτερο κόσμο. Το ποιητικό έργο μεταφέρει στη σκηνή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με ομάδα ηθοποιών, σε μία συνάντηση με τον τραγουδιστή Γεράσιμο Ανδρεάτο, με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής του μαέστρου Νίκου Στρατηγού.
Πέμπτη 5/10, 20:30
Είσοδος αποκλειστικά και μόνο με δελτία εισόδου στο www.ticketservices.gr
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός

2. Αγωνία Ιερή στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μια πρωτότυπη δραματουργία βασισμένη στις βιογραφίες, τις επιστολές και τα δημοσιεύματα της εποχής για την Αμερικανίδα που αμφισβήτησε τους έμφυλους ρόλους, εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, μυήθηκε στις παραδοσιακές ασχολίες των γυναικών της υπαίθρου και αναβίωσε το αρχαίο θέατρο. Δραματουργία – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αβράμης. Σύλληψη – Ερμηνεία: Ελένη Νιωτάκη. Πρωτότυπη σύνθεση – Μουσική επί σκηνής: Δέσποινα Γεώργα.
Πέμπτη 5/10, 19:30
Είσοδος ελεύθερη με δελτίο εισόδου μέσω more.com
Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Αθήνα

[relart 3]

3. Masterclass, Networking και προβολή της ταινίας Töchter στο Goethe-Institut Athen

Το Goethe-Institut Athen σε συνεργασία με την Crew United Greece και το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, συν-διοργανώνει την εκδήλωση Crew United Day, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζει ένα masterclass της βραβευμένης Casting Director Σουζάνε Ρίτερ (Hannah Arendt, Nymphomaniac, Töchter) από την Γερμανία. Ένα masterclass για το modus operandi του casting, κατά το οποίο η Σουζάνε Ρίτερ θα μοιραστεί πολύτιμη εμπειρία και γνώση με τους/τις ηθοποιούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Αμέσως μετά το masterclass, ακολουθεί η προβολή της ταινίας Töchter της Νάνα Νόιλ (2021). Πρόκειται για μια συμπαραγωγή Γερμανίας-Ελλάδας-Ιταλίας, για την οποία μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020 και το casting υπογράφει η Σουζάνε Ρίτερ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της Crew United Greece.
Πέμπτη 5/10, 12:00
Είσοδος ελεύθερη. Δεν χρειάζεται κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Goethe-Institut Athen, Ὁμήρου 14-16, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b