MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Anantara Hotel: Η Σαντορίνη «μετακομίζει» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μία νέα τεχνητή Σαντορίνη πρόκειται να δημιουργήσει η Minor Hotels στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Monopoli Team

Με ένα cocktail στο χέρι και με το κυκλαδίτικο αεράκι για συντροφιά, χαλαρώνετε στα λευκά, υπόσκαφα σπιτάκια αναζητώντας με το βλέμμα σας την Καλντέρα της Σαντορίνης. Και εκεί που ψάχνετε το ηφαίστειο και την απεραντοσύνη του Αιγαίου, η ματιά σας σταματά στους πανύψηλους αμμόλοφους και στην ηρεμία του Περσικού κόλπου! Κάτι πάει λάθος;

Όχι ακριβώς, απλά βρίσκεστε στη νέα τεχνητή Σαντορίνη που πρόκειται να δημιουργήσει η Minor Hotels στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο λόγος για το νέο, πολυτελές θέρετρο, Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat, με μόλις 22 δωμάτια, που κατασκευάζεται στο Ghantoot μεταξύ του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι και θα ανοίξει τις πύλες του το 4ο τρίμηνο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Εύη Μαμιδάκη είναι έτοιμη ν’ αγωνιστεί για τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Αθήνας12.09.2018

Αναζητώντας τη δροσιά του Αιγαίου, το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει θέα στον Περσικό Κόλπο ενώ θα βρίσκεται μακριά από τη «βαβούρα» των πόλεων σε απόσταση μόλις 25 λεπτών οδικώς από από το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum του Ντουμπάι και 35 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι συμβαίνει με τα café των μουσείων;12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b