MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις στην TV αυτό το ΣΚ

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο σε βρει στο σπίτι, τότε αξίζει να ανοίξεις την τηλεόραση σου για τις παρακάτω πέντε ταινίες.

Monopoli Team

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο σε βρει στο σπίτι, τότε σου προτείνουμε να ανοίξεις την τηλεόραση και να ανακαλύψεις τις παρακάτω πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα παίζουν στην τηλεόραση, αλλά και σε αγαπημένες πλατφόρμες.

#1 Το Χρυσάφι του Ρήνου, Σάββατο 30/09, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική ταινία, γερμανικής, ιταλικής, ολλανδικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν , Ηθοποιοί: Εμίλιο Σακράγια,Μόνα Πίρζαντ,Κάρντο Ραζάζι

Η πολυβραβευμένη ταινία του Φατίχ Ακίν κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV. Υπόθεση: Συρία, 2010. Ενώ ο Τζιγουάρ υποβάλλεται σε βασανιστήρια για να αποκαλύψει πού βρίσκεται κρυμμένος ο χρυσός μιας ληστείας, θυμάται την ιστορία του, από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μέχρι τη μουσική καριέρα του στη Γερμανία.

#2 Θα έρθει η φωτιά, Σάββατο 30/09, 23:00 στη Βουλή

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία:Όλιβερ Λάξε, Παίζουν:Ντέιβιντ ντε Πέσο, Ινάζιο Αμπράο, Αμαντόρ Άριας, Αλβάρο ντε Μπάζαλ, Νουρία Σοτέλο, Έλενα Μαρ Φερνάντεζ, Ιβάν Γιάνεζ, Μπενεντίκτα Σάντσεζ

Το «Θα έρθει η φωτιά» του δημιουργού του «Mimosas» Όλιβερ Λάσε είναι η δεύτερη  σινεφίλ πρόταση της εβδομάδας, καθώς πρόκειται για ένα σινεμά ιδιοσυγκρασιακό αλλά και απέραντα αφοπλιστικό και αναγκαίο. Υπόθεση: Ο Amador είναι ένας διαβόητος εμπρηστής της Γαλικίας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε νέα πυρκαγιά. Ο Lois, ένας νέος πυροσβέστης, εξερευνά τα βάθη ενός δάσους στη φωτιά. Τα θύματα τους συνδέονται με τη δύναμη μιας μυστηριώδους φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο Γούντι Άλεν ξανά στο Παρίσι12.09.2018

#3 80 for Brady, Κυριακή 01/10, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μάρβιν , Ηθοποιοί: Λίλι Τόμλιν,Τζέιν Φόντα,Ρίτα Μορένο

Οι Grace & Frankie, aka Τζέιν Φόντα και Λίλι Τόμλιν επέστρεψαν και πάλι στις οθόνες μας αυτή τη φορά για μία ξεκαρδιστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Κάιλ Μάρβιν, που κάνει πρεμιέρα στο Blockbuster Zone της COSMOTE TV. Υπόθεση: Τέσσερις κολλητές φίλες ταξιδεύουν για να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους αθλητή να παίζει σε αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου… και μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινά. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία.

#4 Άλυτη, Κυριακή 01/10, 22:00 στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας, Θρίλερ του 2019

Σκηνοθεσία: Μίνως Νικολακάκης, Ηθοποιοί: Προµηθέας Αλειφερόπουλος, Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης, Αλέκα Τουµαζάτου, John de Holland, Μαρία Εγγλεζάκη

Υπόθεση: Ένας γιατρός φθάνει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί, ερωτεύεται µια παράξενη κοπέλα, η οποία πάσχει από σπάνια ασθένεια του δέρματος και ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της. Αποφασισμένος να την θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτει ένα παράδοξο τρόπο για να την σώσει.

#5 Το Παιχνίδι της Μόλλυ (Molly’s Game)

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Υποψηφιότητες για Όσκαρ Σεναρίου και Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου για μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία τζόγου και παρανομίας με τη σαρωτική πρωταγωνιστική παρουσία της Τζέσικα Τσαστέιν.

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Cinobo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCinobo: Νέα σεζόν κι ένα μεγάλο νέο – Οι πρώτες σειρές καταφτάνουν στην πλατφόρμα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b