MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κακοκαιρία Elias στην Αττική: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα;

Στην Αττική έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης η κακοκαιρία Elias με ισχυρή βροχόπτωση και έντονους κεραυνούς τόσο στα βόρεια όσα και στα νότια προάστια.

Monopoli Team

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαρθακογιάννης μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ επισήμανε πως στην Αττική μέχρι στιγμής η έντονη βροχόπτωση τις νυχτερινές ώρες δεν έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα, ωστόσο παρακολουθούνται τα φαινόμενα και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής είναι έτοιμες να επέμβουν όπου χρειαστεί. Όπως είπε ο κ. Βαρθακογιάννης μέχρι τις 6 το πρωί η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 7 κλήσεις σε Παλλήνη, Μαρούσι, Πεντέλη και Βριλήσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚακοκαιρία Elias: Ποιες περιοχές έπληξε;12.09.2018

O κ. Βαρθακογιάννης εφιστά την προσοχή των οδηγών στους δρόμους της Αθήνας, ενώ επισημαίνει ότι θα πρέπει και τα παιδιά να είναι προσεκτικά.

Αργά χθες το βράδυ εστάλη μήνυμα του 112, στους κατοίκους της Αττικής για πιθανότητα ισχυρών καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες. Είχαν προηγηθεί μηνύματα και στους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Ιθάκης.

Ανοιχτά τα σχολεία

Παράλληλα όπως ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά στο λεκανοπέδιο καθώς τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ύφεση των φαινομένων τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b