MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
15
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Το μαύρο πρόβατο”: Σε τιμή-ρεκόρ 1,1 εκατ. δολαρίων πουλήθηκε το διάσημο πουλόβερ της Νταϊάνα

Το εμβληματικό πουλόβερ «Black Sheep» που φόρεσε κάποτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μόλις πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ 1,1 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s. To διάσημο ρούχο αποτελεί πλέον το ακριβότερο πουλόβερ που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία.

Monopoli Team

Ένα κοπάδι από μανιασμένους πλειοδότες κατέκλυσε, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, τον οίκο Sotheby’s στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας ένα νέο διπλό ρεκόρ. Αιτία ήταν η δημοπρασία του εμβληματικού πουλόβερ «Black Sheep» της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο κατάφερε τελικά να πουληθεί στην εξωφρενική τιμή του 1,1 εκατ. δολαρίων.

Το κόκκινο πλεκτό, το οποίο φόρεσε η Lady Di σε έναν αγώνα πόλο τη δεκαετία του 1980, διέψευσε παταγωδώς οποιαδήποτε εκτίμηση σχετικά με την τελική τιμή του και αποτελεί πλέον το ακριβότερο πουλόβερ που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, επισκιάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ μιας ζακέτας του τραγουδιστή των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, η οποία είχε πουληθεί το 2019 για 334.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο 2023-2024: Όλο το ρεπερτόριο της νέας σεζόν12.09.2018

Επίσης, το διάσημο πουλόβερ σημείωσε επίσης κι ένα δεύτερο ρεκόρ δημοπρασίας: αυτό του πολυτιμότερου από τα ρούχα της Νταϊάνα που έχουν βγει σε δημοπρασία, ξεπερνώντας το βραδινό Victor Edelstein φόρεμά της, το οποίο πουλήθηκε για 604.800 δολάρια νωρίτερα φέτος.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Ένας “βασιλικός γάμος” – και ό,τι άλλο γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Bella Ciao#30: Η σοφία της Κίρκης…
Επίκαιρα
Πάνω από 100.000 καμένα στρέμματα σε Χίο, Ζάκυνθο, Πρέβεζα και Κάτω Αχαΐα
Επίκαιρα
Δεκαπενταύγουστος: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ;
Επίκαιρα
Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στην Αχαΐα
Επίκαιρα
Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας στέγασης φοιτητών σε ιδιωτικές κατοικίες
Επίκαιρα
Κοινή δήλωση 24 κρατών: «Η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα»
Επίκαιρα
Πυροσβεστική: 33 εναέρια μέσα επιχειρούν σε όλη τη χώρα
Επίκαιρα
Λειψυδρία: Νέο σχέδιο επάρκειας νερού και αφαλάτωσης για τα νησιά
Επίκαιρα
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αγανακτισμένος ο ηθοποιός μετά από παράσταση στα Χανιά
ShowBiz
Οι U2 παίρνουν θέση για την κατάσταση στη Γάζα: «Ξέρουμε πού θα καταλήξει…»
Επίκαιρα
Τέλος στις χρεώσεις για αναλήψεις από ΑΤΜ ελληνικών τραπεζών
Επίκαιρα
Αποζημιώσεις για την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι