MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Crown: Ένας “βασιλικός γάμος” – και ό,τι άλλο γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν

Η πολυσυζητημένη 6η και τελευταία σεζόν της βραβευμένη δραματικής σειράς «The Crown» έρχεται στο Netflix το φθινόπωρο του 2023 και περιλαμβάνει έναν βασιλικό γάμο καθώς και τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα.

The Crown: Ένας "βασιλικός γάμος" και ό,τι άλλο γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν
Monopoli Team

Η τελευταία σεζόν του «The Crown» θα καλύψει τα γεγονότα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, συμπεριλαμβάνοντας και τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η υπεύθυνη περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, επιβεβαίωσε στο Deadline ότι η τελευταία σεζόν θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2023.

Φωτογραφία: Keith Bernstein / Netflix

Ποια θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην 6η σεζόν;

Η Elizabeth Debicki θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας έχοντας πάρει τη σκυτάλη από το/την Έμμα Κόριν στην 5η σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Dominic West, ο οποίος διαδέχθηκε τον Josh O’Connor στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου στο τελευταίο επεισόδιο.

Ποιοι θα υποδυθούν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και την Κέιτ Μίντλετον στην 6η σεζόν;

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline δημοσίευσε την είδηση ότι, μετά από μια εξαντλητική διαδικασία κάστινγκ, το «The Crown» είχε επιλέξει τους ρόλους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για την 6η σεζόν. Δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον πρώτο καθώς ωριμάζει από έφηβος σε νεαρό φοιτητή: Ο Rufus Kampa θα τον ενσαρκώσει στα 15 του χρόνια, καθώς παλεύει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα- και ο Ed McVey θα τον ερμηνεύσει ως νεαρό ενήλικα, όταν και φλέρταρε τη μελλοντική Δούκισσα του Κέιμπριτζ, την οποία και γνώρισε στο St. Andrews το 2001.

Εν τω μεταξύ, η νεοφερμένη Meg Bellamy θα υποδυθεί τη Middleton. Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο και των τριών ηθοποιών στην οθόνη. Στις 17 Μαρτίου δόθηκαν στην κυκλοφορία οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έδειχναν τόσο τον McVey όσο και την Bellamy εν δράσει, ενώ τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα ακολούθησαν στις 27 Απριλίου.

Ed McVey ως Πρίγκιπας William. Φωτογραφία: Keith Bernstein/Netflix

Ποιος άλλος θα πρωταγωνιστήσει στην 6η σεζόν του The Crown;

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Imelda Staunton, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Lesley Manville και ο πρίγκιπας Φίλιππος του Jonathan Pryce θα επιστρέψουν επίσης, μαζί με την Camilla Parker Bowles της Olivia Williams, τον Dodi Fayed του Khalid Abdalla, τον Mohamed Al-Fayed του Salim Daw, καθώς και τους Tony και Cherie Blair των Bertie Carvel και Lydia Leonard.

Ποια γεγονότα θα καλύψει η 6η σεζόν του The Crown;

Η πέμπτη σεζόν του The Crown έφτασε ως το 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε προσκλήθηκε να κάνει διακοπές στο Σεν Τροπέ με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (θα έχανε τη ζωή της αργότερα την ίδια χρονιά, τον Αύγουστο). Η 6η σεζόν θα πρέπει να συνεχίσει από εκεί και να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το 2005, δεδομένου ότι το Netflix υπαινίσσεται ότι ο γάμος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα συμπεριληφθεί στη σειρά. Σύμφωνα με το Variety, η Claudia Harrison, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Anne στις σεζόν 5 και 6, δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος γάμος ήταν η τελευταία σκηνή που γύρισε το καστ.

Η 6η σεζόν του The Crown θα καλύψει τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Ναι. Στις 12 Οκτωβρίου 2022, το Deadline ανέφερε ότι το καστ και το συνεργείο του «The Crown» ετοιμάζονται να γυρίσουν σκηνές που θα δείχνουν την πορεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα προς τον θάνατο, μαζί με τον σύντροφο της Ντόντι Φαγιέντ, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, έχει ξεκαθαρίσει ότι το ίδιο το δυστύχημα δεν θα προβληθεί στην οθόνη. Αντ’ αυτού, είναι πιθανό να δούμε «το αυτοκίνητο να φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να το καταδιώκουν και στη συνέχεια τα επακόλουθα με τον Βρετανό πρέσβη στη Γαλλία να αναλαμβάνει δράση από κοινού με το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών», σύμφωνα με πηγή της παραγωγής. «Φοβόμασταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε για τα γυρίσματα. «Ενώ συνεχίζουμε με ηρεμία, αναγνωρίζουμε ότι αισθανόμαστε μια κάποια αγωνία – μια αίσθηση ότι είμαστε ελαφρώς στην “τσίτα.’ Θέλω να πω, υπάρχει ευαισθησία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ26 χρόνια χωρίς την Νταϊάνα: Οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατο της πριγκίπισσας12.09.2018

Επίσης, αναμένεται να δούμε στην μικρή οθόνη το περιστατικό όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος φτάνει στο Παρίσι με βασιλική πτήση για να φέρει τη σορό της Νταϊάνα πίσω στο Λονδίνο και ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ βιώνει τον περιστασιακό ρατσισμό των γαλλικών αρχών καθώς παίρνει στην κατοχή του το φέρετρο του γιου του.

Πηγή: Vogue

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b