MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tεράστιες καταστροφές στον σιδηρόδρομο – Βουλιάζουν οι γραμμές σε νερά και λάσπες

Στον σιδηροδρομικό σταθμό Δομοκού έχουν καταστραφεί μηχανισμός, τεχνικά γραφεία και το νέο σύστημα τηλεδιοίκησης – Εικόνες πολέμου και στον Κραννώνα, με τις ράγες του τρένου να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Monopoli Team

Τεράστιες καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο θα κάνει μήνες να επανέλθει άφησε πίσω της η πρωτοφανής κακοκαιρία. Ο ΣΚΑΙ με την Έλλη Κασόλη και τον Νίκο Μπασίσογλου βρέθηκαν σήμερα στο νέο υπερσύγχρονο κέντρο τηλεδιοίκησης στο Δομοκό. Είχε γίνει πολύ συζήτηση για αυτό μετά την τραγωδία των Τεμπών, το οποίο έχει υποστεί ολοκληρωτική κατσαστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧωρίς πόσιμο νερό ο Βόλος για 11η ημέρα – Αναμένεται ενημέρωση από το δήμο12.09.2018

Στον Δομοκό, σε έναν από τους κεντρικότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς υπάρχουν 11 γραμμές και οι 11 έχουν καταστραφεί εντελώς. Όπως φαίνεται στο βίντεο στο βάθος το έδαφος έχει υποχωρήσει, οι ράγες έχουν διαλυθεί ενώ από άκρη σε άκρη είναι γεμάτες με φερτά υλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου12.09.2018

«Υπάρχουν πολύ μεγάλες ζημιές στην περιοχή του Δομοκού, την Παλαιοφαρσάλου και μέχρι τη Λάρισα, στην υποδομή και στο δίκτυο ηλεκτροκίνησης, στην επιδομή, στα συστήματα δηλ που συνδέουν την τηλεδιοίκηση και σύμφωνα με πληροφορίες οι ζημιές αυτές εκτείνονται μέχρι την περιοχή των Τεμπών… Υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού στον ΟΣΕ, οπότε η διαδικασία (αποκατάστασης) αναμένεται να καθυστερήσει», αναφέρει ο πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b