Ασύλληπτη καταστροφή στη Λιβύη: Φόβοι για πάνω από 2.500 νεκρούς
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤουλάχιστον 7.000 άνθρωποι αγνοούνται από τις φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στα ανατολικά της χώρας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΑσύλληπτη είναι η τραγωδία στη Λιβύη όπου τεράστιος ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Βεγγάζη ενώ η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Ντέρνα και πολλά χωριά στα ανατολικά της χώρας. Πληροφορίες που φτάνουν από τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2.500 νεκρούς και 7.000 αγνοουμένους.
Περισσότερα από 1.000 πτώματα έχουν περισυλλεγεί μόνο στην πόλη Ντέρνα, δήλωσε σήμερα υπουργός της κυβέρνησης στην ανατολική Λιβύη, προσθέτοντας πως δεν είναι δυνατό να γίνει αυτή τη στιγμή γνωστός ο συνολικός απολογισμός, αλλά θα είναι πολύ υψηλός.
Η πόλη της Ντέρνα με πληθυσμό 100.000–150.000 κατοίκους μοιάζει βομβαρδισμένη, με τις τοπικές αρχές να αναφέρουν ότι η μισή πόλη έχει σβηστεί από τον χάρτη.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Οι Thirty Seconds to Mars τον Μάιο στην Αθήνα
- Στο Εργαστήριο της Μυθολογίας: Δράση ενδυνάμωσης για άτομα με δυσκολίες μνήμης ή άνοια στην Πινακοθήκη Γκίκα
- Μουσείο Μπενάκη: Εικαστικό ταξίδι για παιδιά στον κόσμο του «Cahiers d’Αrt» από το Μικρό Εργαστήρι της Τέχνης
- Ekep Nkwelle: Η ανερχόμενη αστέρας της τζαζ έρχεται με το κουαρτέτο της στο Μέγαρο
- Genica: Η παράσταση των Ιόλη Ανδρεάδη και Άρη Ασπρούλη επιστρέφει στο Θέατρο Σημείο