MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρόκο: Εικόνες απόλυτης καταστροφής και χιλιάδες νεκροί από τα 7 Ρίχτερ – Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες

Στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, οι κάτοικοι ξεθάβουν οι ίδιοι τους γείτονες τους κάτω από τα συντρίμμια και τους θάβουν την ίδια μέρα.

Monopoli Team

Ξεπερνούν τους 2000 οι νεκροί από τον σπάνιο σπάνιο, ισχυρό σεισμό των 7 Ρίχτερ που έπληξε το Μαρόκο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Η μαύρη λίστα αναμένεται να αυξηθεί δραματικά καθώς πάνω από 1000 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ άγνωστος είναι ακόμα ο αριθμός των αγνοουμένων κάτω από τα σιντρίμια.

Ο Εγκέλαδος χτύπησε στις 11 τη νύχτα (1 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) «πιάνοντας» τους ανθρώπους κυριολεκτικά στον ύπνο. Ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά θάφτηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάτω από τα μπάζα του σπιτιού τους, που κατέρευσε πάνω τους.

Η μεγαλύτερη τραγωδία σημειώνεται στα χωριά από τα βουνά του Άτλαντα μέχρι την ιστορική πόλη του Μαρακές, όπου κατέρρευσαν εκατοντάδες – ίσως και χιλιάδες – σπίτια, που δεν είχαν κατασκευαστεί για να αντέξουν ένα τέτοιο χτύπημα.

Τα σωστικά συνεργεία – όπου έχουν φτάσει – δίνουν μάχη με τον χρόνο – για να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν επιζώντες.

Στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, οι κάτοικοι ξεθάβουν οι ίδιοι τους γείτονες τους κάτω από τα συντρίμμια και τους θάβουν την ίδια μέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλεθρος στο Μαρόκο από τα φονικά Ρίχτερ –Τουλάχιστον 632 οι νεκροί12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b