MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Νία Βαρντάλος: “Μου έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για να γίνω πρωταγωνίστρια”

Η πρωταγωνίστρια του “Γάμος αλά ελληνικά” ισχυρίζεται ότι η ατζέντης της είπε επίσης ότι “δεν ήταν αρκετά παχουλή για να είναι ηθοποιός χαρακτήρων”.

Monopoli Team

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την πραγματικότητα των πρώτων χρόνων της στη βιομηχανία της υποκριτικής, αποκαλύπτοντας τα αποκαρδιωτικά σχόλια που δέχτηκε από τον πρώτο της ατζέντη.

Η 60χρονη Καναδή ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή ως σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της ρομαντικής κομεντί Γάμος αλά ελληνικά (2002), στο πλευρό του John Corbett. Οι δύο τους έχουν έκτοτε ερμηνεύσει ξανά τους ρόλους τους, στο σίκουελ του 2016 και στην τρίτη ταινία, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

“Μερικές φορές με παρουσιάζουν ως αυτό το πολύ δυνατό άτομο που απορρίφθηκε από το Χόλιγουντ και γι’ αυτό δημιούργησα τη δική μου ιστορία”, δήλωσε η Νία Βαρντάλος στο περιοδικό MovieMaker σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από τις συνεχιζόμενες απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Ωστόσο, πριν βρει την επιτυχία που την έκανε να ξεχωρίσει, ο πρώτος ατζέντης που προσέγγισε μετά τον ερχομό της στο Χόλιγουντ, της είπε ότι “δεν ήταν αρκετά όμορφη για να γίνει πρωταγωνίστρια και όχι αρκετά παχουλή για να γίνει ηθοποιός εκκεντρικών χαρακτήρων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα πεθαίνει η βασίλισσα Ελισάβετ: H μακροβιότερη μονάρχης μέσα από διάσημα έργα τέχνης12.09.2018

“Ο κόσμος δεν σοκαρίστηκε καν”, δήλωσε η Βαρντάλος. “Έλεγαν: ‘Α, ναι, ο ατζέντης μου μού είπε το ίδιο πράγμα. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η ιστορία και αυτή η αρνητικότητα θα με τραβούσε προς τα κάτω”.

Συνέχισε: “Έτσι δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου και έγραψα το σενάριο για το My Big Fat Greek Wedding”.

“Η πραγματικότητα είναι ότι πονούσε να μου λένε ότι η εθνικότητά μου και η εμφάνισή μου ήταν το πρόβλημα. Ποτέ η εμφάνισή μου δεν θεωρήθηκε ως επιζήμια για την καριέρα μου. Οπότε, όπως και να ‘χει, δεν με νοιάζει, γιατί κοίτα πώς κατέληξε”, δήλωσε η ελληνικής και καναδικής καταγωγής ηθοποιός.

Η τελευταία ταινία της τριλογίας “Γάμος αλά ελληνικά” έρχεται περισσότερο από έναν χρόνο μετά την πρώτη ανακοίνωση της Βαρντάλος ότι είχαν ξεκινήσει την παραγωγή τον Ιούνιο του 2022. Το “My Big Fat Greek Wedding 3” σηματοδοτεί επίσης την πρώτη ταινία που σκηνοθετεί η Βαρντάλος στο franchise.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Penelope Cruz πρωταγωνίστρια στη νέα διασκευή μυθιστορήματος της Elena Ferrante12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b