MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Beatles: Σε δημοπρασία κομμάτι τοίχου με τις υπογραφές τους

Ένα κομμάτι τοίχου με τις υπογραφές των Beatles από το σκηνικό της εκπομπής «The Ed Sullivan Show» από το 1964 βγαίνει τώρα σε δημοπρασία. Εκτός από τα αυτόγραφα, η πλάκα 40×122 εκατοστών έχει κείμενα και καρικατούρες, καθώς και μια επιγραφή που αναφέρει «The Beatles were here».

Monopoli Team

Ένα θησαυροφυλάκιο αναμνηστικών που κάποτε ανήκε στη Fab Four της Βρετανίας –εταιρεία με αντικείμενο το θρύλο των Beatles και τη μουσική τους- βγαίνει τώρα σε δημοπρασία και προκαλεί την ίδια φρενίτιδα που προκαλούσε κάποτε το ίδιο το ροκ συγκρότημα στους οπαδούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Rolling Stones στα καλύτερά τους: Ενθουσίασε το “Angry” – και βίντεο κλιπ με τη Sydney Sweeney12.09.2018

Η δημοπρατούσα εταιρεία Gotta Have Rock and Roll με έδρα το Νιου Τζέρσι δέχεται προσφορές για τη δημοπρασία «Rock & Roll Americana» στις 30 Αυγούστου, η οποία περιλαμβάνει 119 εντυπωσιακά αντικείμενα που σχετίζονται με τους Beatles, τον Jimi Hendrix, τους Pink Floyd και τον Michael Jackson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAgnetha Faltskog: Κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο για το νέο της single η 73χρονη σταρ των ABBA12.09.2018

Το αποκορύφωμα είναι ένα σπάνιο αντικείμενο με τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών των Beatles, που χρονολογείται από το 1964. Μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στις ΗΠΑ, στο «The Ed Sullivan Show» εκείνης της χρονιάς, τα θρυλικά μέλη του συγκροτήματος χάραξαν τα ονόματά τους σε έναν μεγάλο κινητό τοίχο που χρησιμοποιήθηκε ως φόντο στην εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b