MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Louis Vuitton: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστής σε ταινία μικρού μήκους για το νέο ρολόι Tambour του οίκου

Ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους στο Παρίσι για την καμπάνια του νέου ρολογιού Tambour του οίκου Louis Vuitton. Το ρολόι διαθέτει χαλύβδινη κάσα 40 mm, ένα εντυπωσιακό γκρι καντράν και λειτουργεί με τον αποκλειστικό νέο μηχανισμό LFT023.

Monopoli Team

H τελευταία καμπάνια του Louis Vuitton, με φόντο τα αξιοθέατα του Παρισιού, έχει δύο πρωταγωνιστές: τον Μπράντλεϊ Κούπερ και το νέο ρολόι Louis Vuitton Tambour. Σε μια ταινία μικρού μήκους σκηνοθετημένη από τον Νταμιέν Σαζέλ, ο διάσημος ηθοποιός, φορώντας το νέο ρολόι του πολυτελούς οίκου μόδας, βρίσκει το δρόμο για την αγαπημένη του στην Πόλη του Φωτός.

Το ρολόι με τη χαλύβδινη κάσα 40 χιλιοστών, παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιούλιο, 21 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αρχικού σχεδίου του Tambour. Διαθέτει ένα κομψό γκρι καντράν με υποκαντράν δευτερολέπτων και φωτεινούς δείκτες ώρας και λεπτών από λευκόχρυσο.

Στην ταινία, ο Κούπερ το συνδυάζει με κλασικό casual outfit, όπως ένα λευκό μπλουζάκι και chinos, κάτω από ένα κομψό πανωφόρι, έτοιμος για το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια της της περιπλάνησής του στο Παρίσι, συμβουλεύεται συχνά το Tambour στο δρόμο του προς το μουσείο Musee du Orsay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑκίρα Κουροσάβα: Τα αριστουργήματα του αξεπέραστου Ιάπωνα σκηνοθέτη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b