MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Primer Music Festival: Εμβληματικοί DJ ξεσήκωσαν το κοινό σε ένα αξέχαστο διήμερο

Το Primer Music Festival έκλεισε το καλοκαίρι του 2023 με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ενέργεια, χαμόγελα και μουσική ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για να δημιουργηθεί μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Monopoli Team

Το Primer Music Festival έκλεισε το καλοκαίρι του 2023 με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ενέργεια, χαμόγελα και μουσική ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για να δημιουργηθεί μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που έχει καταγραφεί ποτέ σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και την ακριβότερη παραγωγή στην Ελλάδα, το Primer Music Festival έβαλε μεταφορικά και κυριολεκτικά φωτιά στην Πλατεία Νερού το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου με περισσότερους από 25.000 επισκέπτες.

Τα ειδικά εφέ με τα χιλιάδες φωτιζόμενα βραχιόλια, οι μονόλιθοι με τα visuals του βραβευμένου 3D/VFX artist Αία Κόκκαλη και τα φαντασμαγορικά shows των DJs έγραψαν ιστορία και o κόσμος που παρευρέθηκε είχε την μοναδική ευκαιρία να γίνει μέρος μίας εμπειρίας, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις παραγωγές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, τα περίπτερα των χορηγών γεμάτα χρώματα και μοναδικά activations, γέμιζαν την Πλατεία Νερού με χαμόγελα και δώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Η πρώτη ημέρα της 4ης χρονιάς του Primer Music Festival ξεκίνησε με τις εμφανίσεις των αγαπημένων Ελλήνων DJs και παραγωγών Argie & Terry, Agent Greg και Playmen, τους οποίους υποδέχτηκε στη σκηνή ο ανερχόμενος Gleem. Το πρόγραμμα των ξένων καλλιτεχνών ήρθε να ανοίξει δυναμικά ο hit-maker Regard, ξεσηκώνοντας τα πλήθη με την εκρηκτικότητά του, ενώ ακολούθησε η διάσημη Ουκρανή DJ Korolova με ένα ξεχωριστό set. Ο Βέλγος DJ και παραγωγός τεράστιων επιτυχιών, Lost Frequencies ανέβηκε στη σκηνή για να κατακτήσει το κοινό από το πρώτο κιόλας track, γεμίζοντας την Πλατεία Νερού με τρομερή ενέργεια, δημιουργώντας το τέλειο κλίμα σε ένα dancefloor που ανυπομονούσε για τον headliner της πρώτης ημέρας του Primer Music Festival. Ο Steve Angello, μέλος των Swedish House Mafia και ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό παρασύροντας το κοινό σε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Lost Frequencies

DJ Korolova

Τη δεύτερη ημέρα του Primer Music Festival άνοιξαν μουσικά, ο ανερχόμενος Έλληνας DJ George Tam, η υπέροχη Xenia Ghali και ο κορυφαίος performer Steve Onemanshow. Ακολούθησε ο Βρετανός MistaJam, ο οποίος με το house set του έκανε όλη την Πλατεία Νερού να χορεύει στους ρυθμούς του. Ο εκρηκτικός καλλιτέχνης της EDM σκηνής Acraze έκανε το πλήθος να χοροπηδάει μαζί του χωρίς σταματημό, ενώ τη θέση του πήρε ο απόλυτος trendsetter καλλιτέχνης της σύγχρονης dance σκηνής, James Hype, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και εντυπωσίασε τους πάντες με το ξεσηκωτικό του performance και τα εξωγήινα DJ skills του. Αμέσως μετά και όσο η σκηνή ετοιμαζόταν πυρετωδώς για να υποδεχτεί τον David, τη μουσική ανέλαβε ο Έλληνας DJ και παραγωγός Atsou με ένα υπέροχο afro-house set. Ο superstar David Guetta, ανέβηκε στη σκηνή ξεκινώντας με την μεγαλύτερη επιτυχία του 2023 “I’m Good”, ενώ απευθύνθηκε στο κοινό, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που βρίσκεται μετά από δεκατρία χρόνια ξανά στην Αθήνα. Ο κόσμος τον αποθέωσε και χόρεψε ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια του set του, με τα αμέτρητα hits του, σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με εφέ και πυροτεχνήματα που έδωσε φως και χρώμα στο νυχτερινό ουρανό του Φαλήρου.

MistaJam

David Guetta

Αδιαμφισβήτητα, το φετινό Primer Music Festival ήταν το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Κατάφερε για μία ακόμα φορά να χαρίσει στους χιλιάδες θεατές του, δύο αξέχαστες ημέρες γεμάτες μουσική, φέρνοντας στην Αθήνα τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς χορευτικής
μουσικής σκηνής. Κι όλα αυτά μέχρι το επόμενο. Ραντεβού στο #Primer2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRolling Stones: “Τρολάρει” η θρυλική μπάντα ή το νέο άλμπουμ είναι γεγονός;12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b