MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (04-08/09) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνατομία μιας πτώσης: Ένας Χρυσός Φοίνικας που καθηλώνει12.09.2018

Τηλεόραση

“Πέρα από την Αφρική” του Sydney Pollack: ANT1 στις 23.00, Δευτέρα 04/09

Θρυλική βιογραφική δραματική ταινία εποχής του 1985 με τους Meryl Streep και Robert Redford και πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 7 Oscar. Στην αποικιακή Κένυα του 20ού αιώνα, μια Δανή βαρόνη και ιδιοκτήτρια φυτείας διακατέχεται από έναν παθιασμένο έρωτα με έναν αυθόρμητο κυνηγό μεγάλων θηραμάτων.

“Lapsis” του Noah Hutton: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 04/09

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για ένα μυστήριο επιστημονικής φαντασίας του 2020. Ένας άντρας που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο δελεάζεται από μια σκιώδη δουλειά. Όταν, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τη μυστηριώδη εχθρότητα των συναδέλφων του, καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε συναδελφικότητα και πλούτη.

“Η Τελευταία Πινελιά” του Stanley Tucci: ΕΡΤ2 στις 22.00, Τρίτη 05/09

Μια βιογραφική δραμεντί, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2017, σε Α’ προβολή. “Η τελευταία πινελιά” είναι η ιστορία της συγκινητικής και ιδιότυπης φιλίας μεταξύ του Αμερικανού συγγραφέα και θιασώτη της τέχνης Τζέιμς Λορντ (Armie Hammer) και του παγκοσμίου φήμης ζωγράφου και γλύπτη Αλμπέρτο Τζακομέτι (Geoffrey Rush).

“Γυναίκα από Χρυσό” του Simon Curtis: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 05/09

Ιστορικό δράμα του 2015 με τους Helen Mirren και Ryan Reynolds. Η Μαρία Άλτμαν, μια ογδοντάχρονη Εβραία πρόσφυγας, αναμετράται με την Αυστριακή κυβέρνηση για να ανακτήσει τα έργα τέχνης που πιστεύει ότι ανήκουν δικαιωματικά στην οικογένειά της.

“Η Τζούλιετ, Γυμνή” του Jesse Peretz: ANT1 στις 21.00, Tετάρτη 06/09

A’ τηλεοπτική προβολή για μια δραματική κομεντί  με τους Chris O’Dowd, Rose Byrne και Ethan Hawke με θέμα την μουσική. Η Annie (η πολύπαθη φίλη του Duncan) έχει ένα απίθανο υπερατλαντικό ειδύλλιο με τον κάποτε σεβαστό, τώρα ξεθωριασμένο, τραγουδοποιό Tucker Crowe, ο οποίος τυχαίνει να είναι και το αντικείμενο της μουσικής εμμονής του Duncan.

“Red” του Robert Schwentke: ΣΚΑΪ στις 21.00, Πέμπτη 07/09

Κωμική περιπέτεια του 2010 με τους Morgan Freeman, Helen Mirren και Bruce Willis. Όταν η ήρεμη ζωή του απειλείται από έναν δολοφόνο υψηλής τεχνολογίας, ο πρώην μυστικός πράκτορας Φρανκ Μόουζες συγκεντρώνει ξανά την παλιά του ομάδα σε μια ύστατη προσπάθεια να επιβιώσει και να αποκαλύψει τους εχθρούς του.

“Μετά Την Επόμενη Μέρα” του Roland Emmerich: STAR στις 21.00, Παρασκευή 08/09

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του 2004. Ο Τζακ Χολ, επιστήμονας παλαιοκλιματολογίας, πρέπει να κάνει ένα παράτολμο ταξίδι από την Ουάσιγκτον στη Νέα Υόρκη για να φτάσει στο γιο του, ο οποίος έχει παγιδευτεί στο στόχαστρο μιας ξαφνικής διεθνούς καταιγίδας που θα βυθίσει τον πλανήτη σε μια νέα εποχή των παγετώνων.

“Η Φάλαινα” του Darren Aronofsky: COSMOTE CINEMA1HD στις 22.50, Παρασκευή 08/09

Δραματική ταινία του 2022 με τον Brendan Fraser, που βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία του. Ένας απομονωμένος, υπερβολικά παχύσαρκος καθηγητής αγγλικών προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την απομακρυσμένη έφηβη κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Πλατφόρμες

“Resident Evil: Welcome to Raccoon City” του Johannes Roberts στο NETFLIX

Μια περιπέτεια τρόμου του 2021, βασισμένη στα ομμώνυμνα παιχνίδια Resident Evil, βρίσκεται στην κορυφή του Netflix. Το 1998, αυτή η origin ιστορία εξερευνά τα μυστικά της μυστηριώδους έπαυλης Spencer Mansion και της κακότυχης Raccoon City, μέσα από μια νύχτα τρόμου.

“Ιδιωτική Έρημος” του Aly Muritiba στο CINOBO

Κορυφαίο Πορτογαλικό δράμα του 2021 στις νέες προσθήκες του Cinobo. Ο σαραντάχρονος Ντάνιελ βρίσκεται σε αναστολή από την αστυνομία για όσο διάστημα εκπονείται εσωτερική έρευνα για άσκηση παράνομης βίας. Όταν η Σάρα, η διαδικτυακή του ερωτική σύντροφος, σταματά να απαντάει στα μηνύματα του, αποφασίζει να την αναζητήσει, κάτι που θα αποδειχθεί μάταιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Νέα σεζόν με οσκαρικές ταινίες και all-star cast σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b