MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Ανατομία μιας πτώσης: Ένας Χρυσός Φοίνικας που καθηλώνει

Τελευταία μέρα του καλοκαιριού και ενώ το φαινόμενο «Οπενχάιμερ» έπεσε σαν… ατομική βόμβα στα σινεμά της χώρας, μια άλλη σπουδαία ταινία κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ανατομία μιας πτώσης

Ο λόγος για την «Ανατομία μιας πτώσης» της γαλλίδας Ζιστίν Τριέ, ένα πυκνογραμμένο δικαστικό θρίλερ με άψογες ερμηνείες, είναι η ταινία που κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο τελευταίο φεστιβάλ των Κανών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τhe Equalizer 3: To Τελευταίο Κεφάλαιο

Η τρίτη φορά που ο Ντένζελ Γουάσιγκτον αναλαμβάνει ρόλο αυτόκλητου εκδικητή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άντουαν Φούκουα, έχει τίτλο «Τhe Equalizer 3: To Τελευταίο Κεφάλαιο» κι είναι ίσως και η καλύτερη της σειράς μεταφέροντας τη δράση από τις ΗΠΑ στη Νάπολη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOppenheimer: Οι ιστορίες πίσω από το αριστούργημα του Νόλαν12.09.2018

Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός

Απρόσμενα συμπαθητικό το animation «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός» πιάνει την ιστορία των μεταλλαγμένων πλασμάτων από την αρχή και ευτυχεί στον συγκερασμό δράσης, χιούμορ και τρυφερότητας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Ένα ακόμη animation είναι το «Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα» που βασίζεται σε ένα δημοφιλές δίδυμο νεαρών υπερηρώων.
Αίθουσες προβολής

Ο Δράκος

Ο «Δράκος» του Νίκου Κούνδουρου με τον Ντίνο Ηλιόπουλο στον πιο κόντρα ρόλο της καριέρας του είναι ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά φιλμ όλων των εποχών. H ταινία παίζεται σε σε αποκατεστημένη κόπια στον κινηματογράφο Ριβιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν ο Θανάσης Βέγγος γνώρισε τον Νίκο Κούνδουρο και γεννήθηκε η «Μαγική Πόλη»12.09.2018

Το Χέρι που σκοτώνει

Το «Χέρι που σκοτώνει» κλείνει φέτος 80 χρόνια ζωής και από αρκετούς συνεφίλ θεωρείται ως το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ στην φιλμογραφία του Χίτσκοκ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b