MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Για 15η μέρα μαίνεται η φωτιά στον Έβρο – 81 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Στην ευρύτερη περιοχή επιχειρούν 582 πυροσβέστες με 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 122 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Monopoli Team

Αδιάλειπτα συνεχίζεται η μάχη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στην πυρκαγιά στον Έβρο για ακόμη μία μέρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε διάσπαρτες ενεργές εστίες εντός της περιμέτρου των περιοχών ΣουφλίΚορνοφωλιάΔαδιάΚοτρωνιάΣιδηρώ και Γιαννούλη.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά παρουσιάζει μία σχετικά πιο βελτιωμένη εικόνα από τις προηγούμενες ημέρες, κάτι ωστόσο που δεν εφησυχάζει τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας καθώς η ένταση των ανέμων αναμένεται να ενισχυθεί. Στην ευρύτερη περιοχή επιχειρούν 582 πυροσβέστες με 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 122 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αθήνα υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με υψηλές θερμοκρασίες12.09.2018

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην περιοχή Δελφίνι Χίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε χθες στις 21.20 και στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα.

Χθες εκδηλώθηκαν 44 νέες δασικές πυρκαγιές με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αντιμετωπίζουν συνολικά 81 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b