MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Emma Stone με βλέμμα που μαγνητίζει: Αυτή είναι η νέα αφίσα του Poor Things

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, έχουμε την νέα αφίσα, αλλά και την ημερομηνία της ελληνικής πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things”.

Η νέα αφίσα του Poor Things, Πηγή: Instagram
Η νέα αφίσα του Poor Things, Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, έχουμε την νέα αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things”, αλλά και την ημερομηνία που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η αφίσα απαθανατίζει την πρωταγωνίστρια και μούσα του σκηνοθέτη, Emma Stone στον ρόλο της Bella Baxter: με μαύρα μαλλιά και βλέμμα που μαγνητίζει.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου  αποτελεί διασκευή ενός μυθιστορήματος του συγγραφέα Αλισντερ Γκρέι του 1992, γνωστό στα ελληνικά και ως “Χαμένα Κορμιά”.

Η Stone υποδύεται σε αυτή την Belle Baxter, μία θηλυκή Φρανκενστάιν, η οποία επαναφέρεται στη ζωή από έναν επιστήμονα, ο οποίος αντικαθιστά τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

View this post on Instagram

A post shared by Searchlight Pictures (@searchlightpics)

Η ταινία αφορά την καταπληκτική ιστορία και φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μίας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και ανορθόδοξο επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Πεινασμένη να γνωρίσει τον κόσμο που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό αλλά ανήθικο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης ανά τις ηπείρους. Ελεύθερη από τα στεγανά της εποχής, η Bella εξελίσσεται σταθερά και βάζει στόχο να υπερασπιστεί την ελευθερία και την ισότητα.

Η πολυαναμενόμενη  ταινία είναι μια ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή.

Tη σκηνοθεσία υπογράφει φυσικά ο Έλληνας σκηνοθέτης, ενώ το σενάριο ο πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο “The Favourite”, για το οποίο η Stone ήταν βρέθηκε υποψήφια στα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Φίντσερ μέχρι Λάνθιμο: Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο 80ο Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Πότε κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους;

Το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο πλαίσιο του 80ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί για την πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους είναι η 4η Ιανουαρίου 2024.

Στο εμβληματικό cast της ταινίας συναντάμε τους Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo και Rumy Youssef.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 αγαπημένες ταινίες για το τέλος του καλοκαιριού σε online πλατφόρμες12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b