MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Tesla: Φτιάχνει υπερσταθμό φόρτισης αυτοκινήτων με εστιατόριο και drive-in κινηματογράφο

Ο νέος σταθμός φόρτισης αυτοκινήτων της Tesla στο Λος Άντζελες θα περιλαμβάνει εστιατόριο και κινηματογράφο drive-In. H κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Έλον Μασκ έχει ήδη λάβει έγκριση από την πόλη για να προχωρήσει στην κατασκευή του φιλόδοξου έργου.

Monopoli Team

Η Tesla φαίνεται ότι έχει σκοπό να πρωτοπορήσει και στα πρατήρια ανεφοδιασμού αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Teslarati, η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων φέρεται να έχει ήδη λάβει άδεια από το Λος Άντζελες για να κατασκευάσει έναν τεράστιο σταθμό φόρτισης αυτοκινήτων στη δυτική πλευρά της πόλης. Ωστόσο, ο κόμβος δεν θα έχει μόνο αυτόν το σκοπό. Θα διαθέτει επίσης ένα ρετρό εστιατόριο αλλά και έναν κινηματογράφο drive-in.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παραστάσεις της Επιδαύρου που θα δούμε στα θέατρα της Αττικής12.09.2018

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, ‘Ελον Μασκ, δημοσίευσε στο X (τότε γνωστό ως Twitter) ότι θέλει να χτίσει έναν «μεγάλο» σταθμό Supercharger με «50’s diner και τις 100 καλύτερες ταινίες να παίζουν» στη λεωφόρο Santa Monica.

Η Tesla υπέβαλε την αίτηση για το έργο τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και έλαβε έγκριση και άδεια από την πόλη του Λος Άντζελες στις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με τον ιστότοπο Teslarati. Η αρχική επιθεώρηση ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο, το οποίο θα βρίσκεται τώρα στο Δυτικό Χόλιγουντ, μπορεί πλέον να προχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSex Education: Κυκλοφόρησαν οι αφίσες για την 4η σεζόν – Σας θυμίζουν κάτι;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b