MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Sex Education: Κυκλοφόρησαν οι αφίσες για την 4η σεζόν – Σας θυμίζουν κάτι;

Το Netflix κυκλοφόρησε μια συλλογή από προωθητικά πόστερ για την 4η σεζόν του Sex Education, και όλοι σχολιάζουν ότι μοιάζουν αρκετά με τις αφίσες που είχε εμπνευστεί ο Lars von Trier για το Nymphomaniac.

Monopoli Team

Η 1η σεζόν του Sex Education κυκλοφόρησε στο Netflix το 2019, με πρωταγωνιστή τον Otis (Asa Butterfield), έναν κοινωνικά αδέξιο μαθητή λυκείου που ζει με τη σεξοθεραπεύτρια μητέρα του, και που παρέα με τον κολλητό του Eric, ξεκινούν μία “κλινική για σεξουαλικά ζητήματα” στο σχολείο.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, και η αγαπημένη κωμωδία επιστρέφει για 4η και τελευταία σεζόν, με τον Otis και τον Eric να αντιμετωπίζουν μία νέα πρόκληση: την πρώτη τους μέρα στο Cavendish Sixth Form College.

Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι την άφιξη της νέας σεζόν, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με το Netflix να κυκλοφορεί μια σειρά από εντυπωσιακά πόστερ, όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές, λίγο πριν… την κορύφωση.

Πολλοί λοιπόν ήταν οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι παρατηρούν κάποιες ομοιότητες με μια απροσδόκητη ταινία.

Οι νέες αφίσες δείχνουν διάφορους χαρακτήρες του Sex Education, όπως η Jean (Gillian Anderson), η Maeve (Emma Mackey), ο Eric (Ncuti Gatwa), ο Otis (Asa Butterfield) και ο Adam (Connor Swindells) να δίνουν την καλύτερη έκφραση ηδονής τους. Τώρα, όποιος έχει δει τις ταινίες Nymphomaniac I & II θα αναγνωρίσει τις ομοιότητες με τις αφίσες του Sex Education, καθώς φαίνεται να μιμούνται τα περιβόητα διαφημιστικά πλάνα για τις περίπλοκες και προκλητικές ταινίες του Lars von Trier.

Το αν πρόκειται για εσκεμμένη κίνηση ή όχι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά οι θεατές έχουν κάνει τις υποθέσεις τους.

Όπως είπε ένας χρήστης του Twitter/X: “Υποθέτω ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο να αντιγράφεις τόσο απροκάλυπτα το Nymphomaniac για το Netflix“.

Ένας άλλος έγραψε: “Σε αντίθεση με την αφίσα του Nymphomaniac, όλοι αυτοί οι άνθρωποι μοιάζουν σαν να έφαγαν μόλις μια καλή σοκολάτα ή να είχαν ένα τροχαίο ατύχημα, δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως ερωτικό“.

Προσπαθούν πραγματικά να αντιγράψουν το Nymphomaniac του Lars Von trier και δεν είναι καν κοντά“, πρόσθεσε ένας τρίτος, ενώ ένας τέταρτος συνέχισε: “Το Nymphomaniac το έκανε πρώτο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Killer: Ο Michael Fassbender μεταμορφώνεται σε ψυχρό δολοφόνο στο πρώτο trailer της ταινίας του David Fincher12.09.2018

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι επικριτικοί απέναντι στην ιδέα, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που είπε: “Δεν παρακολουθώ αυτή τη σειρά, αλλά το να αντιγράψεις το concept art για το Nymphomaniac του Lars von Trier αλλά με ρούχα είναι μια πολύ διασκεδαστική ιδέα“.

Η 4η σεζόν του Sex Education αναμένεται να προβληθεί στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer της σειράς:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b