MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Τρίτη 29 Αυγούστου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Monopoli Team

Αθήνα

Προβολή ταινίας “Καλώς ορίσατε κ. Μάρσαλ” στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Καλλιθέας για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023, θα πραγματοποιηθεί η προβολή μιας ταινίας απο τον κλασικό ισπανικό κινηματογράφο, «Καλώς ορίσατε κ. Μάρσαλ/Bienvenido Mr Marshall». Πλοκή:  Το Βιγιάρ δελ Ρίο είναι ένα φτωχό και ξεχασμένο χωριουδάκι, όπου δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα που να σπάει την καθημερινότητα. Μόνον η άφιξη της λαϊκής τραγουδίστριας Κάρμεν Βάργας και του πληρεξουσίου και εκπροσώπου της Μανόλο δίνουν μια καινούρια νότα στη βαρετή ζωή του χωριού. Εκείνο το ίδιο πρωί, εμφανίζεται αίφνης ένας απεσταλμένος της κυβέρνησης, ο οποίος ανακοινώνει ότι από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστεί μια επιτροπή αμερικανών αξιωματούχων του Σχεδίου Μάρσαλ που προσφέρει οικονομική βοήθεια στη χώρα.
29/8, 21:00
5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας (Σαπφούς & Καλυψούς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: Η ατζέντα της Τρίτης 29 Αυγούστου12.09.2018

Η Ζωή Παπαδοπούλου ζωντανά στο Θέατρο Εργατικών Κατοικιών Κηφισιάς

Η Ζωή Παπαδοπούλου, μια τραγουδίστρια με άποψη για το τραγούδι, αλλά και την ίδια τη ζωή, έχει βρει εδώ και πολλά χρόνια τη θέση της και μια σταθερή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μενάνδρεια 2023, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών που έχει ερμηνεύσει η μοναδική Χαρούλα Αλεξίου. Μια επιλογή από τραγούδια που έγραψαν ιστορία, όπως τα: “Ξημερώνει”, “Η αγάπη είναι ζάλη”, “Όλα σε θυμίζουν” και πολλά ακόμη… Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χάρις Αλεξίου.
29/8, 21:00
Θέατρο Εργατικών Κατοικιών Κηφισιάς

Θέατρο Σκιών “Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι” στις Φθινοπωρινές Γιορτές 2023

Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει κι αυτή τη φορά έχει… φεστιβαλικό αέρα. Το φεστιβάλ “Φθινοπωρινές Γιορτές 2023” στον Άγιο Δημήτριο έφτασε, με τις πρώτες δύο βδομάδες να είναι γεμάτες θέατρο σκιών. Ο Καραγκιόζης ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, μέσα απο τις φιγούρες του Ιωάννη Αθανασίου και μας ταξιδεύει με τις ξεκαρδιστικές του περιπέτειες κάτω απο τα αστέρια. Σε γιορτινή διάθεση, θα παρακολουθήσουμε τον “Καραγκιόζη στο Πανηγύρι”.
29/9, 19:30
Πλατεία Κορυτσάς, Άγιος Δημήτριος

Κεφαλονιά

Προβολή ταινιών του Γιώργου Γεωργόπουλου στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κεφαλονιάς

Σε έναν πανέμορφο δημοτικό χώρο, τον Θαλασσόμυλο, δίπλα από τη θάλασσα, από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου το κοινό του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κεφαλονιάς «Κύματα», θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένους καλλιτέχνες. Η διοργάνωση μας υπόσχεται  ένα φεστιβάλ με πολύ σινεμά, εργαστήρια, μουσική, εκθέσεις γελοιογραφίας, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές ακόμα δράσεις. Την Τρίτη 29 Αυγούστου, πραγματοποιείται αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Γιώργο Γεωργόπουλο, με καλεσμένο τον ίδιο τον σκηνοθέτη και προβολή των ταινιών του “Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό”  και “Tungsten”.
29/8, 20:50, 23:30
Δημοτικό Κτιριακό Συγκρότημα του Θαλασσόμυλου, Κεφαλονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Τρίτη 29 Αυγούστου12.09.2018

Σάμος

Παράσταση “Το τραγούδι της φάλαινας” στο Ξύλινο Θέατρο Σάμου

Φωτογραφία: Υπουργείο Πολιτισμού

Η παράσταση Το τραγούδι της φάλαινας παρουσιάζει έναν κόσμο που μαστίζεται από στρεβλό πολιτικό σύστημα, κοινωνικές αδικίες και τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης. «Αγωνιζόμαστε να φτάσουμε σε έναν προορισμό όπου οι συνθήκες θα ευνοήσουν την επιβίωσή μας. Κι αν δεν φτάσουμε εμείς, θα φτάσει η επόμενη γενιά ή μία από τις επόμενες». Τα πρωτοποριακά έργα της βραβευμένης συγγραφέως Σαντάλ Μπιλοντώ έχουν ως θεματικό άξονα την κλιματική κρίση. Μια γυναίκα αποφασίζει να αφήσει τον κακοποιητικό της σύζυγο και να μεταναστεύσει στον βορρά, ώστε να ξαναβρεθεί με τις δύο πιο γενναίες φίλες της. Στο ταξίδι της τη συνοδεύουν η προσωπική βοηθός τεχνητής νοημοσύνης και η σκέψη της φάλαινας, της οποίας η εξελικτική πορεία πενήντα εκατομμυρίων ετών εμπνέει την ηρωίδα να ανασυνταχθεί και να συνεχίσει στον δρόμο της. Η μουσική είναι κι αυτή οδηγός. Για τις προκρατήσεις δελτίων εισόδου στα ελληνικά πατήστε εδώ.
29/9, 21:00
Ξύλινο Θέατρο Σάμου

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b