MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/08) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: H αλήθεια του «Οπενχάιμερ»12.09.2018

Τηλεόραση

“Όλα τα λεφτά του κόσμου” Ridley Scott: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Σάββατο 26/08

Βιογραφική δραματική ταινία μυστηρίου του 2017. Ρώμη, 1973. Ένας έφηβος πέφτει θύμα απαγωγής. Κι ενώ ο μεγιστάνας παππούς του (Christopher Plummer) αρνείται πεισματικά να πληρώσει τα λύτρα για την απελευθέρωσή του, η μητέρα (Michelle Williams) του κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

“Αίσθημα μετ’ εμποδίων” του Nicholas Hytner: ALPHA στις 23.45, Σάββατο 26/08

Αμερικανική ρομαντική κομεντί του 1998 με τους Jennifer Aniston και Paul Rudd. Μια έγκυος κοινωνική λειτουργός από τη Νέα Υόρκη αρχίζει να αναπτύσσει συναισθήματα για τον gay κολλητό της και αποφασίζει ότι προτιμά να μεγαλώσει το παιδί της μαζί του, προς απογοήτευση του καταπιεστικού αγοριού της.

“Απόλυτη αμαρτία” του Michael Cristofer: ΑΝΤ1 στις 22.15, Κυριακή 27/08

Δραματική ρομαντική ταινία μυστηρίου του 2004. Μια γυναίκα (Angelina Jolie), μαζί με τον εραστή της, σχεδιάζει να εξαπατήσει έναν πλούσιο άνδρα (Antonio Banderas) με το να τον παντρευτεί, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια να το σκάσει με όλα τα χρήματά του. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που τον ερωτεύεται.

“12 χρόνια σκλάβος” του Steve McQueen: ΣΚΑΪ στις 23.30, Κυριακή 27/08

Κορυφαία ιστορική δραματική ταινία του 2013 με τον Chiwetel Ejiofor,βραβευμένη με 3 βραβεία Oscar. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της προπολεμικής εποχής, ο Solomon Northup, ένας ελεύθερος μαύρος άνδρας από το βόρειο τμήμα της Νέας Υόρκης, απάγεται και πωλείται ως σκλάβος.

Πλατφόρμες

“Έλα όπως είσαι” του Richard Wong στο Cinobo

Δραματική κομεντί του 2019 με θέμα τα άτομα με “ειδικές ικανότητες”. Τρεις νέοι με διαφορετικές αναπηρίες πραγματοποιούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες.

“Τελική Ενέδρα” του John Lee Hancock στο NETFLIX

Κορυφαία βιογραφική αστυνομική ταινία του 2019 με τους Kevin Costner και Woody Harrelson. Η ιστορία ακολουθεί τα γεγονότα γύρω από τους ντετέκτιβ που οδήγησαν στην πτώση των θρυλικών εγκληματιών Bony και Clyde.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStar Wars – Ahsoka: Όλοι οι λόγοι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την ιστορία της ισχυρότερης Jedi12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b