MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/08) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Σπύρος Χαϊντούτης | 12.08.2023

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Το μαγικό ελληνικό καλοκαίρι με…ανυπόφορους συγγενείς12.09.2018

Τηλεόραση

“Το πράσινο Βιβλίο” του Peter Farrelly: ΣΚΑΪ στις 23.00, Σάββατο 12/08

Πολυβραβευμένη δραματική κομεντί του 2018 που απέσπασε και 3 βραβεία Oscar.  Το 1962 ένας Ιταλοαμερικανός μπράβος (Viggo Mortensen) αναλαμβάνει χρέη σοφέρ ενός Αφροαμερικανού πιανίστα (Mahershala Ali), ο οποίος περιοδεύει στον αμερικανικό Νότο.

“Master & Commander: Στα Πέρατα Του Κόσμου” του Peter Weir: ALPHA στις 23.30, Σάββατο 12/08

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2003 με τον βραβευμένο με Oscar Russell Crowe. Στη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων, ο Τζακ Όμπρεϊ, κυβερνήτης ενός βρετανικού πλοίου, δέχεται ξαφνική επίθεση από ένα γαλλικό πολεμικό σκάφος. Παρά τις ζημιές που υπέστη, ο Όμπρεϊ αποφασίζει να κυνηγήσει το εχθρικό σκάφος μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

“Pearl Harbor” του Michael Bay: ΣΚΑΪ στις 21.00, Κυριακή 13/08

Δραματική ταινία εποχής του 2001, βραβευμένη με Oscar. Δυο παιδικοί φίλοι (Ben Affleck, Josh Hartnett)  που υπηρετούν στην αμερικανική πολεμική αεροπορία και είναι ερωτευμένοι με την ίδια νοσοκόμα, βρίσκονται στο Περλ Χάρμπορ τη μοιραία μέρα της επίθεσης των Γιαπωνέζων. Η φιλία τους θα αναγεννηθεί όταν πάρουν μέρος στην επίθεση κατά του Τόκιο.

“Ο Νονός II” του Francis Ford Coppola: Cosmote CINEMA2HD στις 22.00, Κυριακή 13/08

Θρυλική δραματική ταινία εγκλήματος με τους Al Pacino και Robert De Niro. Το ξεκίνημα του Βίτο Κορλεόνε στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920 και η εξάπλωση της αυτοκρατορίας του στο δεύτερο μέρος της τριλογίας του Κόπολα, που κέρδισε 6 Όσκαρ.

Πλατφόρμες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHeart of Stone: Όσα ξέρουμε για τη νέα κατασκοπευτική ταινία του Netflix, με πρωταγωνίστρια τη Gal Gadot12.09.2018

“Medusa Deluxe” του Thomas Hardiman στο CINOBO

Μια συναρπαστική Βρετανική ταινία μυστηρίου του 2022 σε one-location στυλ, με one-shot σκηνές.  Ένα μυστήριο δολοφονίας διαδραματίζεται σε έναν διαγωνισμό κομμωτικής. Η υπερβολή και η ακρότητα συγκρούονται, καθώς ο θάνατος ενός από τους ανθρώπους του χώρου σπέρνει σπόρους διχασμού σε μια κοινότητα της οποίας το πάθος για τα μαλλιά αγγίζει τα όρια της εμμονής.

“El Greco” του Γιάννη Σμαραγδή στο NETFLIX

Η βραβευμένη βιογραφική δρματική ταινία του 2007 βρίσκετια στις κορυφαίες νέες προσθήκες του Netflix. Ο Nick Clark Windo υποδύεται τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη Δομήνικο Θεοτοκόπουλο – γνωστό με το παρατσούκλι Ελ Γκρέκο – σ’ αυτήν τη βιογραφική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b