MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Heart of Stone: Όσα ξέρουμε για τη νέα κατασκοπευτική ταινία του Netflix, με πρωταγωνίστρια τη Gal Gadot

Η Γκαλ Γκαντότ μεταμορφώνεται σε κατάσκοπο μίας άκρως μυστικής υπηρεσίας στο “Heart of Stone”, τη νέα ταινία δράσης του Netflix που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Netflix και υπόσχεται να ενθουσιάσει τους χρήστες της πλατφόρμας.

Ειρήνη Μωραϊτη | 11.08.2023

Δράση, ανατροπές και στον πρωταγωνιστικό ρόλο τη Γκαλ Γκαντότ υπόσχεται η νέα κατασκοπική ταινία του Netflix, η οποία όπως φαίνεται έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το τρέιλερ και μόνο.

Η ταινία ακολουθεί την Ρέιτσελ Στόουν, μια κατάσκοπο που εργάζεται για το Καταστατικό, μια μυστική ειρηνευτική οργάνωση που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να κρατήσει τον κόσμο σε ισορροπία, ή οποία θα πέσει θύμα μίας πολύ επικίνδυνης κλοπής που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και μόνο η Στόουν θα μπορέσει να αποτρέψει τα χειρότερα.

Αν δεν σας πείσαμε πάντως ήδη να βάλετε το Heart of Stones στη λίστα σας, ίσως η αναλυτική παρουσίασή του τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAdam Devine: Οι ταινίες με υπερήρωες κατέστρεψαν τις κωμωδίες12.09.2018

Η πλοκή του «Heart of Stones»

Η πράκτορας Ρέιτσελ Στόουν δεν είναι μέλος μίας απλής μυστικής υπηρεσίας. Εργάζεται στο Καταστατικό, μία από τις πιο ελίτ και προστατευμένες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του πλανήτη. Σκοπός αυτής της οργάνωσης είναι η διατήρηση των ισορροπιών ανάμεσα σε όλες τις χώρες και οι κατάσκοποί της είναι ίσως οι πιο άριστα εκπαιδευμένοι στον κόσμο.

Η ειρηνευτική αυτή οργάνωση, βασίζει την επιτυχία της σε ένα αντικείμενο τεράστιας αξίας, την Καρδιά. Εκεί, βρίσκονται κάποιες από τις πιο μυστικές και άκρως σημαντικές πληροφορίες που αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη, και αν φτάσουν σε λάθος ανθρώπους, μπορούν να καταστραφούν τα πάντα.

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα αυτή η Καρδιά που μπορεί τόσο εύκολα να διαλύσει όλες τις ισορροπίες αν πέσει στα λάθος χέρια; Στην ουσία είναι το πιο ισχυρό AI στον κόσμο, ικανό να παρακολουθεί οτιδήποτε συμβαίνει στο διαδίκτυο, σε κάθε γωνιά του κόσμου, και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να προβλέψει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, έτσι ώστε οι πράκτορες του Καταστατικού να μπορούν να αποτρέψουν οποιαδήποτε απειλή!

Αυτή την πληροφορία φαίνεται να την γνωρίζει πολύ καλά η χάκερ Keya Dhawan, η οποία αν αποκτήσει την Καρδιά, θα βάλει τέλος στις παγκόσμιες ισορροπίες. Βέβαια, το Καταστατικό έχει όπως φαίνεται μία πολύ αφοσιωμένη και αποφασισμένη πράκτορα, η οποία, ακόμα και χωρίς τη στήριξη της υπηρεσίας της αν χρειαστεί, θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τα μοχθηρά σχέδια της Keya, πριν να είναι αργά…

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
  • Η Γκαλ Γκαντότ υποδύεται τη Ρέιτσελ Στόουν, αφοσιωμένη πράκτορα του Καταστατικού και ίσως την μοναδική πλέον ελπίδα ολόκληρου του πλανήτη.
  • Ο Τζέιμι Ντόρναν υποδύεται τον Πάρκερ, πράκτορα της MI6 και ένα από τα άτομα που θα συναντήσει η Στόουν στη δύσκολη αποστολή της.
  • Η Άλια Μπατ υποδύεται την Keya Dhawan, μία πολύ ισχυρή χάκερ, στόχος της οποίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στην Καρδιά και να βάλει τέλος στην παγκόσμια ισορροπία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ δεύτερη σεζόν του Heartstopper έφτασε στο Netflix και ξέρουμε τι θα δούμε αυτό το ΣΚ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b