MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Life on Mars: Οι νέες βιτρίνες του οίκου Hermès στη Γαλλία είναι εμπνευσμένες από το τραγούδι του David Bowie

O Job Smeets του Studio Job εργάστηκε με τον Hermès για να δημιουργήσει τις 11 εγκαταστάσεις, οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε 70 βιτρίνες 20 καταστημάτων του οίκου στη Γαλλία.

Monopoli Team

Την εγκατάσταση «Life on Mars» για βιτρίνες καταστημάτων του οίκου μόδας Hermès σχεδίασε ο Job Smeets του Studio Job. Παίρνοντας το όνομα από το γνωστό τραγούδι του David Bowie, η εγκατάσταση απεικονίζει έναν μυθοπλαστικό εποικισμό του πλανήτη Άρη από μια σειρά χαρακτήρες με αλογοκεφαλές και το «διαστημικό σκυλάκι» τους. Στα σκηνικά, τα οποία κλείνουν το μάτι στην κλιματική κρίση, υπάρχει ένα μαγαζί με γαλλικές pommes frites (τηγανιτές πατάτες) πάνω σε ένα ηφαίστειο και ένα Mars Rover που μεταφέρει μια τσάντα Hermès.

«Με τον δικό του απίστευτο τρόπο, ο Hermès ερμηνεύει τις ιδέες μου από τις ζωγραφιές μου αυτής της σουρεαλιστικής ουτοπίας ή, μάλλον πρέπει να την πείτε δυστοπία. Είναι ένα υφασμάτινο αποτέλεσμα δημιουργημένο με υφάσματα, δέρματα, άμμο, περίτεχνο ράψιμο που μόνο ο Hermès μπορεί να παράξει», είπε ο Smeets.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Πρόεδρος της PETA θέλει να γίνει τσάντα – Όταν πεθάνει, θα αφήσει το δέρμα της στην Hermès12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b