MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (07-11/08) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Babylo (2022)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Τζέισον Στέιθαμ στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία12.09.2018

Τηλεόραση

“Μια κρυφή Ζωή” του Terrence Malick: ΕΡΤ2 στις 22.00, Δευτέρα 07/08

Βραβευμένη βιογραφική δραματική ταινία του 2019 με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  Είναι βασισμένη στη ζωή του αγρότη Φραντς Γιαγκερστάτερ (August Diehl) του οποίου η ειδυλλιακή ζωή διακόπτεται απότομα, όταν λαμβάνει ειδοποίηση να καταταγεί στον ναζιστικό στρατό. Αποφασίζει να αρνηθεί, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για εσχάτη προδοσία.

“Βαβυλώνα” του Damien Chazelle: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.45, Δευτέρα 07/08

Δραματική κωμωδία εποχής του 2022 με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt, Jean Smart και Margot Robbie.Λος Άντζελες, δεκαετία του 1920: Ένας διάσημος σταρ, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας νεαρός Μεξικανός χαράζουν τη δική τους πορεία, καθώς ο κινηματογράφος κλυδωνίζεται από τεχνολογικές αλλαγές. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ και αποτελεί μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής που ακολουθεί ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ.

“Ο μάγος Αϊζενχάιμ” του Neil Burger: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 08/08

Βραβευμένη δραματική ταινία φαντασίας του 2006, προτεινόμενη και για Όσκαρ.  Στη Βιέννη των αρχών του 20ου αιώνα, ο διάσημος μάγος Άιζενχαϊμ (Edward Norton) αναγνωρίζει στο πρόσωπο της ερωμένης του πρίγκιπα Λεοπόλδου, τον παιδικό έρωτά του. Το σμίξιμό τους όμως κλονίζει τα σχέδια της Αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας, η πριγκίπισσα βρίσκεται νεκρή και ο επιθεωρητής Ουλ αναλαμβάνει να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου της.

“Aftermath” του Peter Winther: STAR στις 22.00, Τρίτη 08/08

Ταινία τρόμου και μυστηρίου του 2021 εμπνευσμένη από πραγματικές εμπειρίες. Η πλοκή εστιάζει σε ένα νέο ζευγάρι που πασχίζει να ξεπεράσει την πρόσφατη κρίση μέσα στον γάμο τους και αποφασίζουν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα. Αγοράζουν λοιπόν, σε τιμή ευκαιρίας μία πολυτελή κατοικία την οποία όμως συνοδεύει μία τραγική ιστορία. Αυτό που πίστευαν ως το σπίτι των ονείρων τους γίνεται σύντομα ένας εφιάλτης.

“Προσοχή στις Λεπτομέρειες” του John Lee Hancock: STAR στις 22.00, Τετάρτη 09/08

Κορυφαίο δράμα μυστηρίου του 2021 με τους Denzel Washington, Rami Malek και Jared Leto. Ο υπαστυνόμος της κομητείας του Κερν, Τζο «Ντέκε» Ντίκον, στέλνεται στο Λος Άντζελες για κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί μια γρήγορη αποστολή συλλογής πειστηρίων. Αντί αυτού, βρίσκεται ανεπίσημα στο επίκεντρο της αναζήτησης ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου που τρομοκρατεί την Πόλη των Αγγέλων.

“Μπλε Φεγγάρι” της Alina Grigore: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA στις 22.00, Τετάρτη 09/08

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για μια βραβευμένη δραματική ταινία του 2021 από τη Ρουμανία. Η νεαρή Ιρίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει για σπουδές στο Βουκουρέστι, προκειμένου να γλιτώσει από τη δυσλειτουργική οικογένειά της και τη ζωή στην επαρχία. Μια σύντομη ερωτική σχέση, όμως, θα περιπλέξει τα συναισθήματά της.

“Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι” του Peter Jackson: STAR στις 22.00, Πέμπτη 10/08

Η δεύτερη κατά σειρά ταινία φαντασίας της αριστουργηματικής τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, βασισμένη στα βιβλία του J. R. R. Tolkien. Ενώ ο Φρόντο προσπαθεί να φτάσει στις Μαύρες Πύλες του Μόρντορ, ακολουθούμενος από τον Γκόλουμ, τον παλαιό κάτοχο του Δαχτυλιδιού, ο Άραγκορν και οι φίλοι του βοηθούν το βασιλιά Θέοντεν του Ρόχαν ενάντια στις στρατιές του κακού μάγου Σάρουμαν, δίνοντας μια μνημειώδη μάχη στο φαράγγι του Ελμ.

“Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι” του John Madden: ANT1 στις 21.00, Παρασκευή 11/08

Δραματική ρομαντική ταινία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, γυρισμένη στην Ελλάδα το 2001. Στην κατεχόμενη Κεφαλονιά, η Πελαγία (Penélope Cruz), κόρη ενός καλλιεργημένου γιατρού και αρραβωνιασμένη μ’ έναν αντιστασιακό ψαρά, ερωτεύεται το λοχαγό Κορέλι (Nicolas Cage), έναν εύθυμο και μεγαλόψυχο Ιταλό, που ανήκει όμως στις δυνάμεις Κατοχής. Τα γεγονότα παίρνουν δραματική τροπή, όταν μετά την πτώση του Μουσολίνι και τη συνθηκολόγηση της Ιταλίας, τα ιταλικά στρατεύματα του νησιού αρνούνται να παραδοθούν στους ναζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ δεύτερη σεζόν του Heartstopper έφτασε στο Netflix και ξέρουμε τι θα δούμε αυτό το ΣΚ12.09.2018

Πλατφόρμες

“Heart of Stone” του Tom Harper: Πρεμιέρα στο NETFLIX, Παρασκευή 11 Αυγούστου

Πρεμιέρα για ένα θρίλερ δράσης στο Netflix την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Η Gal Gadot είναι η Ρέιτσελ Στόουν, η μοναδική πράκτορας που στέκεται μεταξύ του πανίσχυρου, παγκόσμιου, ειρηνευτικού οργανισμού της και του πολυτιμότερου -και επικίνδυνου-εργαλείου του, με κωδικό όνομα: Καρδιά.

“Καλοκαίρι” του Kirill Serebrennikov στο CINOBO

Ένα αισθηματικό μουσικό δράμα του 2018 από τη Ρωσία προστέθηκε στη συλλογή του Cinobo. Μουσική, έρωτας και αντίσταση. Τα μέλη μιας ροκ μπάντας της underground σκηνής της Ρωσίας της δεκαετίας του ’80 πειραματίζονται με ένα ερωτικό τρίγωνο και τα όρια της λογοκρισίας στη Σοβιετική Ρωσία. Παγιδευμένοι ανάμεσα στο πάθος για τη μουσική, αποζητώντας τη ρομαντική επιθυμία και την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, πασχίζουν να προχωρήσουν πέρα από τις ταπεινές συναυλίες τους και να γίνουν διάσημοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Witcher: 5 πράγματα που μάς απογοήτευσαν στην τελευταία σεζόν του Henry Cavill12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b