MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Τζέισον Στέιθαμ στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία

Το sequel του Meg με τον Τζέισον Στέιθαμ, τέσσερα γαλλικά φιλμ ιδανικά για θερινό και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ταινίες αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Monopoli Team

Meg 2: Η Τάφρος

Η καταιγιστική περιπέτεια Meg 2: Η Τάφρος έρχεται για να ξεπεράσει το blockbuster του 2018 και να μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και ακόμη πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο. Στην πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο σταρ της δράσης Γου Τζινγκ.
Αίθουσες προβολής

Τα παιδιά των άλλων

Ένα γαλλικό δράμα για το πόσο δύσκολο είναι όταν δένεσαι με Τα Παιδιά των Άλλων, κυκλοφορεί από σήμερα στους κινηματογράφους. Η Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, ενώ πρωταγωνιστούν οι Βιρζινί Εφιρά, Ροσντί Ζεμ, Κιάρα Μαστρογιάννι, Κάλλι Φερέιρα-Γκονσάλβες.
Αίθουσες προβολής

Οι δικοί μου

Άλλο ένα γαλλικό φιλμ με πρωταγωνιστή τον Ροσντί Ζεμ και την έννοια της οικογένειας στο επίκεντρο κάνει πρεμιέρα στα θερινά και τις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Με τίτλο “Οι δικοί μου”, πρόκειται για την έκτη ταινία του πολυπράγμονα Ροσντί Ζεμ ως σκηνοθέτη, αλλά και την πιο ανάλαφρη στιγμή της φιλμογραφίας του, αφού ξετυλίγει τον περίπλοκο ιστό των σχέσεων μιας οικογένειας που θα μπορούσε να ήταν και η δική μας.
Αίθουσες προβολής

Νοέμβρης

Το εντυπωσιακό θρίλερ του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Cédric Jimenez, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Jean Dujardin, & τους Sandrine Kiberlain, Anaïs Demoustier, Jérémie Renier και Lyna Khoudri, βάζει τους θεατές βαθιά στις υψηλού κινδύνου έρευνες και παρεμβάσεις των Γάλλων αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής, καθώς εργάζονται αντίθετα στο χρόνο, στον απόηχο των επιθέσεων του Νοεμβρίου του 2015, στο Bataclan και σε ολόκληρο το Παρίσι.
Αίθουσες προβολής

Σημάδια του καλοκαιριού

Το τέταρτο γαλλικό φιλμ που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Ένα θανατηφόρο ατύχημα και μια θαυματουργή ανάσταση που μετατρέπεται σε κατάρα, συνθέτουν μια φανταστική, σκοτεινή και σουρεαλιστική ιστορία ενηλικίωσης που εξερευνά τα όρια της αδερφικής αγάπης και του καλοκαιρινού έρωτα. Από τα διαμάντια της Εβδομάδας Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών 2022.
Αίθουσες προβολής

Η απόδραση του ’77

Ο “Ρίο” του La Casa de Papel, Μιγκέλ Χεράν, πρωταγωνιστεί στο βραβευμένο με 5 Goya πολιτικό θρίλερ του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η ταινία “Η Απόδραση του ’77” αφηγείται το χρονικό μιας θρυλικής απόδρασης από τις φυλακές της Βαρκελώνης, δύο χρόνια μετά την πτώση του καθεστώτος του Φράνκο στην Ισπανία.
Αίθουσες προβολής

Ο απίθανος Μορίς

Ένας απατεώνας γάτος, μερικοί πανέξυπνοι αρουραίοι κι ένα τρελό κόλπο που τους μπλέκει σε μεγάλους μπελάδες. Η απολαυστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένη από την υπέροχη φαντασία των αδελφών Γκριμ και του σπουδαίου Τέρι Πράτσετ, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Αύγουστος με την πρεμιέρα του «Scream VI» και βραβευμένες φεστιβαλικές ταινίες12.09.2018

Το μετέωρο βήμα του πελαργού

Από τις επανεκδόσεις της εβδομάδας ξεχωρίζει φυσικά η ταινία – σταθμός του Θόδωρου Αγγελόπουλου. “Το μετέωρο βήμα του πελαργού”, που υπήρξε υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών το 1991, κυκλοφορεί από σήμερα (03/08) αποκλειστικά στο STUDIO new star art cinema.
Αίθουσες προβολής

Μία ξεχωριστή συμμορία

Άλλη μία ενδιαφέρουσα επανέκδοση αποτελεί το φιλμ του Jean-Luc Godard, ο οποίος σε ρόλο συγγραφέα, σεναριογράφου και αφηγητή, παρουσιάζει μια ανάλαφρη, ρομαντική ταινία με θέμα την ληστεία και τις νεανικές σχέσεις. Γυρισμένη με το μοναδικό σκηνοθετικό στυλ του, αποτελεί μια ταινία-σταθμό στην ιστορία όχι μόνο του Γαλλικού Νέου Κύματος, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b