MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Dua Lipa: Η τραγουδίστρια είναι αντιμέτωπη και με 3η μήνυση για το “Levitating”

Το Billboard ανέφερε ότι οι δικηγόροι του μουσικού Bosko Kante, ισχυρίζονται ότι «έκανε πολλές προσπάθειες να επιλύσει αυτό το θέμα πριν φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες».

Monopoli Team

Μια αγωγή για πνευματικά δικαιώματα πολλών εκατ. δολαρίων κατατέθηκε στο Λος Άντζελες από τον μουσικό Bosko Kante. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια Dua Lipa και η Warner Music Group χρησιμοποίησαν παράνομα μια ηχογράφησή του στο άλμπουμ «Future Nostalgia» του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDua Lipa: Μια μικρή γεύση από το νέο της τραγούδι για την ταινία “Barbie”12.09.2018

Η αγωγή επικαλείται μια προφορική συμφωνία μεταξύ του Kante και των δημιουργών του τραγουδιού, σύμφωνα με την οποία η ηχογράφηση του talk box του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο στην αρχική ηχογράφηση, αλλά όχι σε μεταγενέστερα remixes. Ο Kante ζητά περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια για την υποτιθέμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σε διάφορα remixes, συμπεριλαμβανομένου ενός με τη Madonna, το remix που έκανε θραύση με τη συμμετοχή του ράπερ DaBaby και μια εμφάνιση της Lipa στα American Music Awards.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡίτα Όρα: Δείχνει για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου της12.09.2018

Το Billboard ανέφερε ότι οι δικηγόροι του μουσικού ισχυρίζονται ότι «έκανε πολλές προσπάθειες να επιλύσει αυτό το θέμα, χωρίς δικαστική διαμάχη, αλλά οι προσπάθειες αυτές ήταν ανεπιτυχείς, λόγω της απροθυμίας των εναγόντων να συνεργαστούν ή να αναλάβουν την ευθύνη για αυτή την κατάφωρη παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων του».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b