MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Meghan Markle: Θα επιστρέψει στο reboot του “Suits”;

Ο παραγωγός Gene Klein μίλησε για το ενδεχόμενο αναβίωσης της σειράς “Suits” αλλά και την πιθανότητα η Meghan Markle να επιστρέψει σε αυτή ως Rachel Zane.

Monopoli Team

Τώρα που το “Suits” έχει μπει στο Netflix έχει καταφέρει να κερδίσει νέο κοινό, γεγονός που αποδεικνύει το ρεκόρ προβολών.  Η σειρά βρίσκεται στο Top 10 της πλατφόρμας εδώ και πολλές εβδομάδες, ενώ μάλιστα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα έκανε 3,1 τρισεκατομμύρια προβολές συνολικά στο Netflix και Peacock.

Θα μπορούσε μια αναβίωση να είναι στα σκαριά για το μέλλον της σειράς; Ο εκτελεστικός παραγωγός του Suits, Gene Klein, πιστεύει σε κάτι τέτοιο. Τι πιστεύει όμως για το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την Meghan Markle να επιστρέφει στον χώρο της υποκριτικής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι12.09.2018

Πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει η Meghan Markle στο Suits;

«Σε αυτή την εποχή των αναβιώσεων και των επανενώσεων και όλων αυτών των πραγμάτων, περιμένω ένα τηλεφώνημα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Klein στο TVLine. «Αλλά δεν γνωρίζω για κάποια επίσημη συζήτηση. Είναι απλά ένα από αυτά τα πράγματα που, στην εποχή μας, δεν θα εκπλαγείς αν κάποιος σε καλέσει κάποια μέρα. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί κάτι που να γνωρίζω».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για μια πιθανή επιστροφή της Meghan Markle στη σειρά ως Rachel Zane, εκείνος απάντησε απλά: «Υποθέτω πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί». Ωστόσο δεν το απέκλεισε εντελώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τους λόγους που δεν άντεξε τη ζωή στο Παλάτι12.09.2018

Όταν Meghan Markle αποχώρησε από τη σειρά

Στην αυτοβιογραφία του “Spare” ο πρίγκιπας Harry γράφει για την περίοδο που η Meghan αποχώρησε από τη σειρά μετά την έβδομη σεζόν. «Η Meg μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε τον ρόλο της στο Suits. Μετά από επτά σεζόν. Μια δύσκολη στιγμή για εκείνη γιατί αγαπούσε αυτή τη σειρά, αγαπούσε τον χαρακτήρα που υποδυόταν, αγαπούσε τους συμπρωταγωνιστές και τους συνεργάτες της, αγαπούσε τον Καναδά. Από την άλλη, η ζωή εκεί είχε γίνει αφόρητη. Ειδικά στο πλατό. Οι σεναριογράφοι της σειράς ήταν αναστατωμένοι γιατί συχνά δέχονταν συμβουλές από τους εκπροσώπους του Παλατιού να αλλάξουν τους διαλόγους, το τι θα έκανε ο ρόλος της και πώς θα έπαιζε».

Στο Suits πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Sarah Rafferty και Gina Torres. «Ήταν περίπλοκο να τους βάλεις όλους στη διαδικασία, να κλείσεις τις συμφωνίες και να τους κάνεις να εμπλακούν μετά το τέλος της σειράς», ανέφερε ο Klein. «Θα μου προκαλούσε έκπληξη αν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε αυτή την ανάγκη για επανένωση αλλά θα ήμουν και πολύ χαρούμενος αν συνέβαινε, καθώς όταν κάνεις μια σειρά για τόσο καιρό, όλοι γίνονται καλοί φίλοι μεταξύ τους».

Με πληροφορίες από Town & Country.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b