MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βουνό που μοιάζει σε «πυραμίδα» εντοπίστηκε στην Ανταρκτική – Τι αναφέρουν ειδικοί

Σάλος ξέσπασε στα social media μετά από κορυφή βουνού στην Ανταρκτική, που έφερνε σε «πυραμίδα». Άμεσα ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι υπάρχει στην περιοχή.

Monopoli Team

Ένα βουνό, που φέρνει σε «πυραμίδα», εντοπίστηκε κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική, γεγονός που προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media, ενισχύοντας παράλληλα τις θεωρίες συνωμοσίας για την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μεσόγειος φλέγεται»: Το μεγαλύτερο επεισόδιο καύσωνα που έχει καταγραφεί στα χρονικά12.09.2018

Όπως σημειώνει η βρετανική «Express», πρόκειται για κομμάτι από την οροσειρά Ellsworth, η οποία είναι η υψηλότερη στην Ανταρκτική και εκτείνεται σε μήκος 400 χιλιομέτρων. Ωστόσο, αν κάτσει κάποιος να το δει από την πάνω πλευρά του, χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες που ελήφθησαν από το νότιο τμήμα της οροσειράς, μπορεί να παρατηρήσει αρκετά την ομοιότητα με τις πυραμίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου, μπορεί να δει ότι η κορυφή του βουνού να βγαίνει μέσα από το χιόνι, με μία μάλιστα να «φέρνει» αρκετά στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε χρόνια λειτουργίας του δορυφόρου Aeolus μετατρέπονται σε… μουσική σύνθεση –Η συμβολή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο .reader.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b