MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Τετάρτη 26 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Monopoli Team

Αθήνα

Συναυλία με την Ελένη Πέτα στην Πλατεία Μεσολογγίου

Η Ελένη Πέτα, μια από τις πιο εμβληματικές φωνές της γενιάς της, συναντά δύο σπουδαίους σολίστες της κιθάρας, τον Γιώργο Λιμάκη και τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο. Γνώριμα κομμάτια, από την προσωπική της δισκογραφία, σε καινούργιο «περιβάλλον» ενώνονται και ταξιδεύουν σε προορισμούς, γεμάτους πολυποίκιλα φωνητικά και κιθαριστικά ηχοχρώματα. Τραγούδια από Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αμερική, συναντούν διαχρονικές επιτυχίες Ελλήνων δημιουργών με μια ενορχηστρωτική διάθεση φλογερή και εκφραστική.
26/7, 21:00
Πλατεία Μεσολογγίου, Παγκράτι

Η Μελίνα Κανά στο εργοστάσιο Λιπασμάτων

Μετά από πολλές sold out εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, η Μελίνα Κανά έρχεται στον χώρο του εργοστασίου Λιπασμάτων για μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά. Η ερμηνεύτρια, υπόσχεται να οδηγήσει τους ακροατές και πάλι σ’ έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά “Αξίζει” κι έχει “Σπίθα”. Μαζί της ο Γιάννης Λίταινας. Η εμφάνιση της Μελίνας Κανά πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Θάλασσα Λιπάσματα 2023.
26/7, 21:00
Εργοστάσιο Λιπασμάτων, Δραπετσώνα

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή ταινίας “Hotel Rwanda”

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival συνεχίζει δυναμικά και την Τετάρτη 26 Ιουλίου μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μία καθηλωτική ταινία, το “Hotel Rwanda”. Η αληθινή ιστορία ενός διευθυντή ξενοδοχείου στη Ρουάντα, ο οποίος στη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου το 1994, περιέθαλψε με κίνδυνο της ζωής του πάνω από 1.200 καταδιωκόμενους πολίτες της φυλής των Τούτσι και τους έσωσε από τη δολοφονική μανία των Χούτου. Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ.
26/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

Γιώργος Γερολυμάτος, Ελένη Φιλίνη, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Νανά Παναγιώτου Live στην Πλατεία Κέννεντυ

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Ελένη Φιλίνη, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Νανά Παναγιώτου θα μάς ταξιδέψουν σε ένα μουσικό κόσμο που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού, Απόστολου Καλδάρα, Μάριου Τόκα κ.α. οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν με ευγένεια, σπάνιο ήθος αλλά και ζωντάνια, αξιοπρέπεια και σεβασμό.
26/7, 20:30
Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη

Θεσσαλονίκη

Προβολή ταινίας “Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο” στο Σινε Καρέζη

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα απολαύσει με συντροφιά τα αστέρια, την προβολή της ταινίας “Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο” στον θερινό κινηματογράφο ΣινεΤζένη Καρέζη. Πλοκή: η τριαντάχρονη Τζούλι δεν ξέρει τι γυρεύει από τη ζωή της. Κι ενώ ο φίλος της θέλει να κάνουν οικογένεια, εκείνη ερωτεύεται ξαφνικά κάποιον άλλο. Η απρόβλεπτη φύση του έρωτα και τα μυστήρια της επιθυμίας γίνονται πνευματώδης και γουντιαλενικών αποχρώσεων κομεντί στα χέρια του καταξιωμένου σκηνοθέτη της «Thelma» ο οποίος υπογράφει την feelgood έκπληξη της χρονιάς.
25/7, 21:00
Σινε Τζένη Καρέζη, Θεσσαλονίκη

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b