MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Τρίτη 25 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Monopoli Team

Αθήνα

«Ζωολογικός Ήχος» στην Πλατεία Καλλιγά

Με ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο μας προσκαλέι ο Γιώργης Χριστοδούλου, την Τρίτη 25 Ιουλίου στην πλατεία Καλλιγά, στα Κάτω Πατήσια για μια παιχνιδιάρικη μουσική βραδιά. Ο τραγουδιστής παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια που έχουν γραφτεί για ζώα.
Μια παράσταση για ζώα, παιδιά και έξυπνους μεγάλους.
25/7, 20:30
Πλατεία Καλλιγά, Κάτω Πατήσια

Παράσταση θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης δάσκαλος» στο Πάρκο Λογγίνου

Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει για άλλη μια περιπέτεια στο Πάρκο Λογγίνου, στο Μετς από τον Θίασο Σκιών Τάσου Γεωργίου. Η παράσταση λαμβάνει χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του προγράμματος «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή» και πραγματεύεται το ζήτημα του bullying.
25/7, 20:30
Πάρκο Λογγίνου, Μετς

“Aφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας” στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς

Σε έναν εορτασμό για τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται απο την γέννηση της Μαρίας Κάλλας, θα στηθεί μια βρδιά όπερας στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς, την οποία θα πλαισιώσουν οι διεθνούς φήμης λυρικές καλλιτέχνιδες Μίνα Πολυχρόνου και Έλενα Μαραγκού καθώς και τη 10μελή ορχήστρα Novarte Ensemble, υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημοφιλείς άριες, ντουέτα, χορωδιακά και ορχηστρικά έργα από τις πιο γνωστές όπερες του διεθνούς ρεπερτορίου των Rossini, Puccini, Bizet, Offenbach, Strauss, Verdi κ.α. Το αφιέρωμα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2023.
25/7, 20:30
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς

Παιδικό Θέατρο “Η Κιβωτός του Νώε ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη” στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Πρόκειται για μια διαδραστική μουσική θεατρική παράσταση, που συνδυάζει το θέατρο σκιών και το κουκλοθέατρο. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται την αξία της ανακύκλωσης, της συνεργασίας και της αρμονικότητας, μεσω των τεχνικών του θεατρικού παιχνιδιού, αλλά και τα μηνύματα του έργου. Ένας σύγχρονος Νώε, υπό την καθοδήγηση του Θεού, θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του, για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου, που θα καταφθάσουν εκεί για να γλιτώσουν από τον κατακλυσμό, έχουν να δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής. Οι ήρωες, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους και με την βοήθεια των παιδιών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του;
25/7, 20:00
3η Μαρίνα Γλυφάδας

Θεσσαλονίκη

Προβολή ταινίας “Η Νονά της Νύχτας” στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμπελόκηπων

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης διοργανώνει και φέτος το «Σινεμά κάτω από τα αστέρια» με δωρεάν προβολές ταινιών σε διάφορα σημεία του δήμου. Την Τρίτη 25 Ιουλίου, φιλοξενεί τοΗ Νονά της Νύχτας (La Daronne)”.Κεντρική χαρακτήρας είναι η Πασιάνς, μια μεταφράστρια ης γαλλικής Δίωξης Ναρκωτικών, που ειδικεύεται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπόπτων για διακίνηση παράνομων ουσιών  Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, όταν, παρακολουθώντας τη συνομιλία δύο καταζητουμένων διακινητών ναρκωτικών, αναγνωρίζει στον ένα από αυτούς τον γιο της αγαπητής κυρίας που φροντίζει την υπερήλικη μητέρα της. Η μεταφράστρια αποφασίζει να προστατεύσει τον νεαρό, όμως οι πληροφορίες που έχει ήδη συγκεντρώσει, την οδηγούν στην καρδιά ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης χασίς. Με τη βοήθεια του DNA, ενός σκύλου που παλιά ανήκε στη Δίωξη και τώρα «δουλεύει» για τον εαυτό του, η Πασιάνς, αξιοποιώντας τις επαγγελματικές της εμπειρίες, θα μπει για τα καλά μέσα στο κύκλωμα της ντρόγκας στο Παρίσι, και θα γίνει η νέα Νονά της Νύχτας.
25/7, 21:00
Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφοw Αμπελόκηπων-Μενεμένης, Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b