MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόνι Ντεπ: Εκθέτει τα έργα τέχνης που έφτιαξε κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ

Πέντε αυτοπροσωπογραφίες του σε μεταξοτυπία εκθέτει ο Τζόνι Ντεπ σε γκαλερί του Λονδίνου. Ο ηθοποιός δημιούργησε τα έργα τέχνης κατά τη διάρκεια της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, προσπαθώντας να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Monopoli Team

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου και για μόλις 13 ημέρες, ο Τζόνι Ντεπ εξέθεσε τις πέντε αυτοπροσωπογραφικές μεταξοτυπίες του αλλά και τα αρχειακά έργα τέχνης του με τίτλο «Friends and Heroes» στην γκαλερί Castle Fine Art του Λονδίνου. Οι αυτοπροσωπογραφίες του διάσημου ηθοποιού πωλούνται 1.950 λίρες η καθεμία (2.255 ευρώ περίπου) και φέρουν την υπογραφή του Ντεπ με μια πρόσθετη ανάγλυφη σφραγίδα για επιβεβαίωση της γνησιότητάς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJeanne du Barry: “Συγκινημένος” ο Τζονι Ντεπ με την θερμή ανταπόκριση του κοινού στις Κάννες12.09.2018

Από την πώληση κάθε πορτραίτου, 200 λίρες (231 ευρώ) πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση Mental Health America. Η επιλογή αυτή αποτελεί ένδειξη της ψυχικής έντασης που αντιμετώπισε ο Ντεπ τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ. Οι 13 μέρες της διάρκειας της έκθεσης είναι ο αγαπημένος του αριθμός -τον έχει κάνει ακόμη και τατουάζ στο χέρι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζόνι Ντεπ δεν πρόκειται να παίξει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» – Το “όχι” στην Disney12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b