MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Θάλασσας 2023: Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στα Νέα Μουδανιά

Το «Φεστιβάλ Θάλασσας» θα διεξαχθεί και αυτό το καλοκαίρι στα Νέα Μουδανιά, με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Monopoli Team

Το «Φεστιβάλ Θάλασσας» θα διεξαχθεί και αυτό το καλοκαίρι 22 Ιουλίου με 26 Αυγούστου στα Νέα Μουδανιά, με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών θα γιορταστεί και φέτος το φεστιβάλ με ένα πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 22 Ιουλίου: “Τρωάδες” του Ευριπίδη -Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης

Την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες» θα παρουσιάσει, το καλοκαίρι του 2023, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με την οποία θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
Παίζουν: Εκάβη: Ρούλα Πατεράκη, Μενέλαος: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κασσάνδρα: Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ανδρομάχη:Μαρίζα Τσάρη, Ταλθύβιος: Δημήτρης Πιατάς. Ποσειδώνας: Αντώνης Καφετζόπουλος, Αθηνά: Μελίνα Αποστολίδου, Λουκία Βασιλείου, Μομώ Βλάχου, Γιώτα Χαρά, Ηλέκτρα Γωνιάδου, Χριστίνα Μπακαστάθη, Μπέτυ Νικολέση, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Πολυξένη Σπυροπούλου,Ταμπαροπούλου Βιργινία, Θεοφανώ Τζαλαβρά, Μάρα Τσικάρα. Ελένη, Βασιλείου Λουκία – Κλειώ Δανάη Οθωναίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τρωάδες» του Ευριπίδη: Μια πρώτη γεύση από την επιδαύρια παραγωγή του ΚΘΒΕ που θα δούμε το καλοκαίρι (teaser)12.09.2018

Παρασκευή 28 Ιουλίου: “Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού” του Ντάριο Φο

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Μέσα από μια έξυπνη και επίκαιρη κωμωδία, η εξουσία ξεγυμνώνεται και παρουσιάζονται τα «αδιάσειστα» στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ενοχοποίηση κάποιου. Ένα ανοιχτό παράθυρο στον έκτο όροφο μπορεί να αποτελέσει λύση όταν η ψυχραιμία χάνεται και ο θάνατος θα αρχειοθετηθεί απλώς ως «τυχαίος»!
Παίζουν: Πάνος Βλάχος, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στέλιος Πέτσος, Παναγιώτης Κατσώλης.
Μουσικός επί σκηνής: Βάιος Πράπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν&Πλην: «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στο θέατρο «Γκλόρια»12.09.2018

Σάββατο 29 Ιουλίου : “Μήδεια” του Ευριπίδη

Σκηνοθεσία: Λέα Μαλένη
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης
Η Μήδεια αναδείχτηκε από τον Ευριπίδη σε διαχρονικό σύμβολο της αιώνιας μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα. Μια τραγωδία πάθους, ένα εναλλασσόμενο παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ ζωής και θανάτου, με άξονα και επίκεντρο τον έρωτα. Μια τραγική ιστορία που έμεινε διαχρονική στους αιώνες.
Διανομή: Μήδεια: Μαρία Κίτσου, Ιάσονας: Φάνης Μουρατίδης, Τροφός: Ελένη Καστάνη, Παιδαγωγός: Θοδωρής Κατσαφάδος, Αιγέας: Βαγγέλης Αλεξανδρής, Κρέοντας: Λαέρτης Μαλκότσης, Άγγελος: Αλμπέρτο Φάις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μήδεια του Ευριπίδη, με τη Μαρία Κίτσου σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Τετάρτη 2 Αυγούστου : “Άντρες Με Τα όλα Τους” των Stephen Sinclair Και Anthony Mc Carten

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαεσέλλου
H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα όλων των μεγάλων μιούζικαλ, διασκεύασε και σκηνοθέτησε μία νέα παράσταση, προσαρμοσμένη στην σημερινή πραγματικότητα.
 Άντρες: : Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα,, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα.
Γυναίκες: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆντρες με τα όλα τους, των Stephen Sinclair και Anthony McCarten στο Θέατρο Βέμπο12.09.2018

Πέμπτη 3 Αυγούστου: “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή

Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ
Στην “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή, Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα. Η τραγωδία παρουσιάζεται το καλοκαίρι από την Εταιρεία Τέχνης “ArsAeterna” σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι:  Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε, Πάρης Λεόντιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗλέκτρα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ σε καλοκαιρινή περιοδεία – Στάση και στο Ηρώδειο12.09.2018

Παρασκευή 4 Αυγούστου: Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει το ταξίδι του καλοκαιριού με ένα μεγάλο πάρτυ στις 4 Αυγούστου, στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Η δική μας Νατάσα με τις αμέτρητες επιτυχίες της στις αποσκευές της, μας καλεί σε μια μοναδική βραδιά να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και να ερωτευτούμε. Μαζί της το αγαπημένο συγκρότημα Alcatrash που ξέρει να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Σάββατο 5 Αυγούστου: “Μάγια η Μέλισσα”, η επίσημη θεατρική παράσταση που αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον. Μια διαδραστική παράσταση, που μέσα από εκπλήξεις και απρόοπτα θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της Μάγια της Μέλισσας. Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και ηθοποιούς που αιωρούνται πάνω από το κοινό.
Μια θεατρική παράσταση που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο.
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Αθανασέλος, Όλια Μήτσιου, Μαρία Προδρόμου, Θοδωρής Τυροπώλης, Ευτυχία Ψωμά.

Κυριακή 6 Αυγούστου: Πυξ Λαξ

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ ’όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες. Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Πυξ Λαξ ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία – Πρώτη στάση το Βεάκειο12.09.2018

Τρίτη 8 Αυγούστου: Δημήτρης Μπάσης & Αδερφοί Τσαχουρίδη

Μια μοναδική μουσική σύμπραξη παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι τα αδέλφια της καρδιάς μας, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Μοναδικές ερμηνείες και διασκευές συνθέτουν το τοπίο αυτής της μουσικής σύμπραξης. Η μουσική κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: το παλιό συναντά το καινούργιο και το καινούργιο το παλιό. Σε αυτήν τη συναυλία ο καθένας μας θα ανακαλύψει ένα τραγούδι του αγαπημένο.

Πέμπτη 10 Αυγούστου: “Οιδίπους Τύραννος” του Σοφοκλή

Φωτογραφία: Μάνος Ξηρουχάκης

Σκηνοθεσία: Σίμος Κακάλας
Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες, ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και στο ρόλο της Ιοκάστης τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.
Παραγωγή: Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος.
Μαζί τους ένα σύνολο σημαντικών ηθοποιών: Γιάννης Νταλιάνης, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Αμούτζας και άλλοι 6 ηθοποιοί. Μουσικός επί σκηνής ο Φώτης Σιώτας, ο οποίος έχει συνθέσει και τη μουσική της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «Οιδίπους Τύραννος» του Σίμου Κακάλα σε περιοδεία12.09.2018

Σάββατο 12 Αυγούστου: Έλενα Παπαρίζου

Πάντα «Υπάρχει λόγος» το απόλυτο “Number One”, να δίνει “Φως στην Ψυχή” και να φέρνει πολύ πάθος στα καλοκαίρια μας, καθώς κάθε εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου είναι ξεχωριστή. Και το φετινό καλοκαίρι η μοναδική, popstar, Έλενα Παπαρίζου θα δώσει μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που αγαπά. Ραντεβού στο πιο όμορφο πάρτι του καλοκαιριού.

Δευτέρα 14 Αυγούστου: Σωκράτης Μάλαμας

Με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τη μπάντα του θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από τον Σωκράτη αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από την ελληνική δισκογραφία και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί τα live του Σωκράτη Μάλαμα βγαίνουν πάντα sold out;12.09.2018

Παρασκευή 18 Αυγούστου: “Το πάρτι της Πέππα”

Η αγαπημένη ηρωίδα όλων των παιδιών, η Πέππα το Γουρουνάκι, επιστρέφει ανανεωμένη με τη νέα επίσημη θεατρική παράσταση.. Με ολοκαίνουρια ανασχεδιασμένα κοστούμια και σκηνικά σε μία νέα ιστορία με 12 χαρακτήρες μασκώτ από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά της Entertainment One.
Παίζουν: Ιωάννα Αθανασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Ειρήνη Καζαντζόγλου, Ελένη Καϊση, Αλίνα Λαλίκου, Αυγερινή Λιόλιου, Απόστολος Τριανταφύλλου, Θανάσης Χασιώτης

Σάββατο 19 Αυγούστου: Μελίνα Ασλανίδου – Γλυκερία, “Πάμε Μαζί”

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι. Θα παρουσιάσουν σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών. Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους το φετινό καλοκαίρι, για να χαρίσουν στο κοινό τους ανεπανάληπτες βραδιές μοναδικής διασκέδασης, πλαισιωμένες από τον ταλαντούχο τραγουδιστή Χάρη Μακρή και πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Στέλιος Φωτιάδης

Δευτέρα 21 Αυγούστου: Αλέξανδρος Τσουβέλας, “Best of Summer”

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “Best Of” Summer Final Tour, με τα
καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους. Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής.

Σάββατο 26 Αυγούστου: “Παραμύθι χωρίς όνομα” της Κάρμεν Ρουγγέρη

Φωτογραφία: Πέτρος Γάλλιας

Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Κουλουμπή, Ελένη Ζιώγα, Γιάννης Νικολάου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νεκτάριος Φαρμάκης, Κατερίνα Γεωργάκη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Ξένια Παυλοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραμύθι Χωρίς Όνομα: Η Κάρμεν Ρουγγέρη μεταφέρει το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα στο Θέατρο Κιβωτός12.09.2018

Ομάδα Χορού “Χορευτές του Βορρά”

Commedia Divina

Τίτλος: Commedia Divina του Dante (Θεία Κωμωδία του Δάντη)
Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 2023 του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2023” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 11 & 12 Αυγούστου 2023 στις 21.00 στο Μετοχιακό Συγκρότημα Νέων Φλογητών. Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Καταβάλλεται μόνο αν υπάρχει το αντίτιμο εισόδου του αρχαιολογικού χώρου.
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b