MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι καύσωνες διώχνουν τους τουρίστες από τον ευρωπαϊκό νότο

Η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα δεν φαίνονται πια τόσο ελκυστικοί προορισμοί – Αύξηση του ενδιαφέροντος για Τσεχία, Δανία, Ιρλανδία και Βουλγαρία.

Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Monopoli Team

Εκτός από την απίστευτη ταλαιπωρία και τους θανάτους από τη ζέστη, οι καύσωνες που από πέρσι πλήττουν τον ευρωπαϊκό νότο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της κλιματικής αλλαγής, κινδυνεύουν να ανατρέψουν τις…τουριστικές ισορροπίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα δούμε τους “Σφήκες” της Λένας Κιτσοπούλου; Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας12.09.2018

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα ευρωπαϊκά μέσα φιλοξενούν ειδήσεις με τουρίστες που χρειάστηκε να διακομιστούν με ελικόπτερο από ιταλικές παραλίες ή με την τουρίστρια που λιποθύμησε από την ζέστη στη Ακρόπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαύσωνας: Οι θερμοκρασίες αυτό το τετραήμερο – 40άρια και την επόμενη εβδομάδα12.09.2018

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την νότια Ευρώπη κινδυνεύουν να οδηγήσουν σε μια αλλαγή στις συνήθειες των τουριστών με περισσότερους ταξιδιώτες να επιλέγουν πιο δροσερούς προορισμούς ή να προτιμούν πλέον να κάνουν διακοπές την άνοιξη ή το φθινόπωρο για να αποφύγουν την ακραία ζέστη, όπως προβλέπουν τουριστικοί οργανισμοί και ειδικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFull Moon Sleepover: Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την πανσέληνο του Αυγούστου με προβολές, silent disco πάρτι και πολλά άλλα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b