MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Σαντορίνη: 5 ταβέρνες που αξίζει να επισκεφθείτε

Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε πέντε από τις καλύτερες ταβέρνες στη Σαντορίνη – Διευθύνσεις για παραδοσιακή τοπική κουζίνα, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Photo by Kamala Bright on Unsplash
Photo by Kamala Bright on Unsplash
Monopoli Team

Το φαγητό στη Σαντορίνη είναι ένας από τους λόγους που θα σας κάνει να επιστρέψετε στο νησί. Τα αγνά και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα της σαντορινιάς γης δίνουν έξτρα πόντους στη γεύση και του πιο απλού πιάτου. Το άνυδρο ντοματάκι που πρωταγωνιστεί σε πολλά πιάτα (όπως τους διάσημους ντοματοκεφτέδες), η λευκή μελιτζάνα, η φάβα Σαντορίνης και η τοπική κάππαρη, είναι τα σημαντικότερα, ενώ τα σπουδαία σαντορινιά κρασιά συμπληρώνουν τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το νησί. Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 ταβέρνες με καλό φαγητό που αξίζει να δοκιμάσετε αν βρεθείτε στη Σαντορίνη.

Σπηλιά του Νικόλα

Στη νότια μεριά του Ακρωτηρίου, η Σπηλιά του Νικόλα είναι μία από τις πιο ιστορικές ταβέρνες του νησιού (λειτουργεί από το 1967) και μια απαραίτητη στάση για ολόφρεσκο ψάρι στα κάρβουνα και αυθεντική σαντορινιά κουζίνα δίπλα στη θάλασσα. Το κρέας να προέρχεται απευθείας από τη φάρμα της οικογένειας και το ψάρι είναι πάντα της ημέρας. Στα συν η υπέροχη τοποθεσία, ακριβώς πάνω στη θάλασσα κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μαγαζιά στις ακτές της ανατολικής Αττικής για καφέ, φαγητό και… δροσερές βουτιές12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b