MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Παρασκευή 7 Ιουλίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η θεατρική περφόρμανς “Οι Πέτρες Μιλούν” στη Βιβλιοθήκη του Ανδριανού

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί στη Βιβλιοθήκη του Αδριανού η θεατρική περφόρμανς “Οι πέτρες μιλούν“. Το όλο εγχείρημα έχει καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, χωρίς εισιτήριο ή άλλη υποχρέωση, με ελεύθερη παρακολούθηση από όλους. Το μόνο όφελος είναι η πολιτιστική ανάδειξη και τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή “Δήλος” της Δήμητρας Χατούπη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Έφη Θεοδώρου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης και πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του Νίκου Πλάτανου. Ερμηνεύουν οι απόφοιτοι της Σχολής “Δήλος”: Νέδη Αγαπίου, Φάνος Θεοφάνους, Νεφέλη Μπένου, Ιωάννα Σίσκου, Μπάμπης Συμεωνίδης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΟΤ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.
7/7, 11:00-13:00
Βιβλιοθήκη Ανδριανού – Αρχαία Αγορά Αθήνας

Music Escapades με τις Nalyssa Green και Melentini στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ

Από την dream pop στην avant-garde electronica και από τη soul στη folk. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, τα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ θα φιλοξενήσουν ένα double bill show με καλοκαιρινή διάθεση. Η ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και θερεμινίστρια Nalyssa Green, η οποία ξεχώρισε με τη μειλίχια φωνή της και τον αιθέριο τρόπο με τον οποίο κινείται ανάμεσα σε πιάνο, κιθάρα, synthesizers και θέρεμιν, επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ με την μπάντα της. Το ίδιο βράδυ, θα εμφανιστεί η πολυπράγμων και πολυσχιδής τραγουδοποιός και performer Melentini που είναι τόσο ιδιαίτερη, όσο και το όνομά της.
7/7, 21:00
Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ – Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Cine FIX με την ταινία “S.O.S Πεντάγωνο καλεί Μόσχα” στο Ηράκλειο Αττικής

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στο πλαίσιο της δράσης Cine FIX του Ηράκλειου Αττικής, θα προβληθεί η ταινία «S.O.S Πεντάγωνο καλεί Μόσχα» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Υπόθεση: Οξεία πολιτική σάτιρα μεταμφιεσμένη σε βιτριολική κωμωδία σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ένας παρανοϊκός αξιωματικός ξεκινά κάτι που μοιάζει με τον υπέρτατο πυρηνικό πόλεμο και μια ομάδα πολιτικών και στρατιωτικών συσκέπτονται σε ένα κλειστό δωμάτιο με σκοπό να τον αποτρέψουν.
7/7, 21:00
Κτήμα Φιξ – Νέο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

Η παράσταση “Ξενοδοχείο: Ο Παράδεισος” στο Ίλιον

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, το Θέατρο του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” στο Ίλιον θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση “Ξενοδοχείο: Ο Παράδεισος“, μια κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα. Υπόθεση: Ανικανοποίητοι σύζυγοι, λαχταρούν την απιστία του γάμου. Άτολμοι εραστές εγκαταλείπουν την απελπισία της θεωρίας και βουτάνε στα μυστικά του έρωτα. Όλοι τους, επιλέγουν τα δωμάτια των φαντασμάτων της ελευθερίας του έρωτα, στο ξενοδοχείο «Ο παράδεισος». Η σωτηρία του  έρωτα, δεν θα έρθει  κάτω απ’ την στέγη του Hotel! Οι ήρωες  θα πιαστούν στα δίχτυα των ένοχων αποκαλύψεων, και  όσο θα σπαρταράνε μέσα σ` αυτά, τόσο το αδιέξοδο θα τους πνίγει…
7/7, 21:00
Πάρκο Τρίτση, Ίλιον 

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ: Στον δρόμο για την Κίνα» του  Γκιγιόμ Κανέ. Υπόθεση: Η κόρη της αυτοκράτειρας της Κίνας ταξιδεύει μέχρι το μόνο ελεύθερο γαλατικό χωριό για να ζητήσει βοήθεια ενάντια στους δολοπλόκους που έχουν αιχμαλωτίσει τη μητέρα της. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ προσφέρονται να βοηθήσουν, ξεκινώντας για ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου.
7/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Δράμας: Ταξιδεύει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 με έξι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b