MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (03-07/07) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Σπύρος Χαϊντούτης | 03.07.2023

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Τηλεόραση

“Ο Επιβάτης” του Jaume Collet-Serra: STAR στις 21.00, Δευτέρα 03 Ιουλίου

Θρίλερ δράσης του 2018 με τον Liam Neeson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Michael MacCauley είναι πρώην αστυνομικός, εργάζεται σε μια ασφαλιστική εταιρεία και καθημερινά μετακινείται με το τρένο για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του. Όταν μια μέρα του ανακοινώσουν ότι απολύεται, η επιστροφή για το σπίτι του θα ανατρέψει τα πάντα: μια συνεπιβάτης θα καθίσει δίπλα του και θα κάνει μια  δελεαστική πρόταση. Ο Michael μπλέκεται σε ένα θανάσιμο παιχνίδι με στόχο το χρήμα καθώς βυθίζεται στην αδρεναλίνη. Ένας αγωνιώδης αγώνας για την αλήθεια και την επιβίωση.

“Πορεία Δυτικά” του John Maclean: OPEN στις 23.45, Δευτέρα 03/07

Μια western ταινία του 2015 που ακολουθεί τον 16χρονο Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee), ο οποίος ταξιδεύει στη Δύση της Αμερικής για να βρει την αγαπημένη του, Rose. Καθώς προσπαθεί να τη βρει, συναντά τον μυστηριώδη πεζοπόρο Silas Selleck, ο οποίος προσφέρει τη βοήθειά του για να τον προστατεύσει από επικίνδυνους εγκληματίες. Καθώς οι δυο τους προχωρούν στο ταξίδι τους, θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, αλλά και θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τα κίνητρα του καθενός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙούλιος στην COSMOTE TV με έξι νέες σειρές12.09.2018

“Bosch & Rockit” του Tyler Atkins: Πρεμιέρα στο Cosmote CINEMA 1HD στις 21.00, Τρίτη 04/07

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για μια οικογενειακή δραματική ταινία του 2022 αυτή την Τρίτη. Ο 14χρονος Rockit (Rasmus King) πιστεύει πως βρίσκεται σε μαγικές καλοκαιρινές διακοπές με τον μπαμπά του Bosch (Luke Hemsworth), ταξιδεύοντας στις ακτές της Αυστραλίας. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί όταν αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από το ταξίδι είναι άλλοι: Ο Bosch έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νόμο και προσπαθεί να ξεφύγει από ένα επικίνδυνο ανθρωποκυνηγητό. Η ταινία εξερευνά έννοιες όπως η συγχώρεση, η αγάπη και ο δεσμός ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

“Εντός Ορίων” του Philippe Van Leeuw: ΕΡΤ2 στις 22.00, Τετάρτη 05/07

Συγκλονιστική δραματική ταινία πολέμου του 2017. Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για μια οικογένεια και τους γείτονές της. Από τις γρίλιες των μονίμως σφραγισμένων παραθύρων, η γειτονιά φαίνεται βομβαρδισμένη, εγκαταλειμμένη, επικίνδυνη. Ελεύθεροι σκοπευτές κατοικούν στα χαλάσματα σημαδεύοντας ό,τι κινείται. Όσο ο πόλεμος μαίνεται εκτός, η ζωή μάχεται να συνεχίσει εντός, και η μητέρα της οικογένειας καλείται να πάρει τις πιο ακραίες αποφάσεις για την επιβίωση στο σπίτι.

“Οι τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι” του Martin McDonagh: Cosmote CINEMA1HD στις 23.00, Πέμπτη 06/07

Πολυβραβευμένη δραματική ταινία του 2017 που έχει λάβει 2 Όσκαρ. Στην προσπάθειά της να βρει επιτέλους απαντήσεις για την ανεξιχνίαστη, φριχτή δολοφονία της κόρης της, μια απελπισμένη μητέρα (Frances McDormand) προχωρά σε μια παράτολμη κίνηση που θα αναστατώσει τη μικρή της πόλη. Η συγκλονιστική ερμηνεία της Frances McDormand βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού εκείνη τη χρονιά.

“Ο Προστάτης” του Robert Lorenz: STAR στις 21.00, Πέμπτη 06/07

Θρίλερ δράσης του 2021 με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson. Ένας άνδρας που διατηρεί ράντσο στα σύνορα της Αριζόνα θα μπλεχτεί σε ένα θανάσιμο ανθρωποκυνηγητό όταν πάρει υπό την προστασία του ένα μικρό αγόρι που έρχεται παράνομα από το Μεξικό. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από το καρτέλ ναρκωτικών που καταδιώκει το αγόρι, διασχίζουν το ερημικό και επικίνδυνο τοπίο της Αριζόνα για να βρουν ασφαλές μέρος.

“Αξέχαστη Διαδρομή” του George Tillman Jr.: OPEN στις 21.00, Παρασκευή 07/07

Δραματική κομεντί του 2015 βασισμένη στο ομώνυμο best selling βιβλίο του συγγραφέα Nicholas Sparks. Η ταινία επικεντρώνεται στον έρωτα ανάμεσα στον Λουκ, έναν πρώην πρωταθλητή ταυρομάχο, και τη Σοφία, μια φοιτήτρια που ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στον χώρο της τέχνης στη Νέα Υόρκη. Καθώς συγκρούονται οι διαφορετικές πορείες και ιδέες τους, γεννιούνται ερωτηματικά για τη σχέση τουςκαι έρχονται κοντα με τον Ίρα, έναν μεγαλύτερο άντρα. Οι αναμνήσεις του για την ρομαντική του ζωή με την σύζυγο του εμπνέουν βαθιά το νεαρό ζευγάρι. Οι δύο ιστορίες μπλέκονται σε μια διαδρομή εξερεύνησης της αγάπης.

“Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ” του Rob Reiner: ANT1 στις 23.00, Παρασκευή 07/07

Θρυλική δραματική κομεντί του 1989 με τους Billy Crystal και Meg Ryan. Ο Χάρυ και η Σάλυ είναι δυο πολύ καλοί φίλοι που γνψρίζονται χρόνια. Η ερωτική έλξη μεταξύ τους τους μπερδεύβει και πιστεύουν πως το σεξ θα κατστρέψει τη φιλία τους. Είναι όμως δυνατή η αληθινή φιλία ανάμεσα σε δυο εκπροσώπους των αντίθετων φύλων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο12.09.2018

Πλατφόρμες

“Η τέλεια ανακάλυψη” της Numa Perrier στο NETFLIX

Μία νέα ρομαντική κωμωδία ήρθε στο Netflix με την Gabrielle Union. Μία Fashion Editor επιστρέφει στη δουλειά της αλλά αντιμετωπίζει αναποδιές: ο γοητευτικός άγνωστος άντρας που φίλησε σε ένα πάρτυ είναι ο νεός της συνεργάτης και γιος του αφεντικού της.

“Μη χαμηλώνεις το βλέμμα” του Florian Henckel von Donnersmarck στο CINOBO

Δραματική βιογραφική ταινία Γερμανικής παραγωγής του 2018. Ένας καθηγητής και διάσημος γιατρός απογοητεύεται από τη σχέση της κόρης του με έναν φοιτητή Καλών Τεχνών και ορκίζεται να την καταστρέψει. Άτυπα βασισμένο στην πραγματική ιστορία των παιδικών και νεανικών χρόνων του Γκέρχαρντ Ρίχτερ, ενός από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους εικαστικούς του 20ού αιώνα

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b