MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

MSCHF Louis Vuitton: Η πιο μικρή τσάντα του κόσμου πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια

Η MSCHF τσάντα, που για να την θαυμάσεις χρειάζεσαι μικροσκόπιο, μόλις πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια σε δημοπρασία.

Monopoli Team

Η MSCHF τσάντα, που βασίζεται σε ένα δημοφιλές σχέδιο της Louis Vuitton και, που για να την θαυμάσεις, χρειάζεσαι μικροσκόπιο γιατί δεν μπορείς να την δεις με «γυμνό» μάτι, μόλις πουλήθηκε για περίπου 60.000 δολάρια σε δημοπρασία. Η κιτρινοπράσινη τσάντα είναι τόσο μικροσκοπική που θεωρείται «η μικρότερη τσάντα του κόσμου» και είναι κατασκευασμένη μέσω τρισδιάστατου εκτυπωτή με μεθόδους εκτύπωσης πολυμερισμού 2 φωτονίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 5 tips για να αναγνωρίζεις τις fake τσάντες12.09.2018

Σύμφωνα με τον Guardian, η ιδιαίτερη τσάντα τέθηκε σε δημοπρασία από τον online οίκο δημοπρασιών που ίδρυσε ο Pharrell Williams, Joopiter. Σύμφωνα με το Joopiter, πωλήθηκε για 63.750 δολάρια και αν την παρατηρήσεις μέσα από το μικροσκόπιο, θα δεις καθαρά το μονόγραμμα LV στην πρόσοψη της τσάντας.

Η MSCHF στην ανάρτηση της δημοπρασίας, χαρακτήρισε τη δημιουργία της ως «μικρότερη από έναν κόκκο αλατιού» και «την τελευταία λέξη στη μικρογραφία της τσάντας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια καφέ χάρτινη σακούλα; Η Bottega Veneta μάς ξεγελά με τη νέα της τσάντα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b