MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Phaex Festival: Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Κέρκυρας επιστρέφει με Nina Kraviz, Dubfire και πολλούς άλλους

Σε ένα νησί με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά από την αρχαιότητα, το Phaex Festival έρχεται για δεύτερη χρονιά με σκοπό να βάλει στην εξίσωση τον σύγχρονο πολιτισμό, μέσω του επιδραστικού ρεύματος της ηλεκτρονικής μουσικής.

Monopoli Team

Σε ένα νησί με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά από την αρχαιότητα, το Phaex Festival έρχεται για δεύτερη χρονιά με σκοπό να βάλει στην εξίσωση τον σύγχρονο πολιτισμό, μέσω του επιδραστικού ρεύματος της ηλεκτρονικής μουσικής.

Από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου, κορυφαίοι djs από την ελληνική και παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, δίνουν για μια ακόμη χρονιά το πολυαναμενόμενο ραντεβού τους στο Phaex Festival στην Κέρκυρα.

Η παντοδύναμη Nina Kraviz, ο ζωντανός θρύλος Dubfire, η απόλυτη ιέρεια του Γερμανικού ήχου Ellen Allien, ο πολυμήχανος Enrico Sangiuliano, η δύναμη της φύσης Patrick Mason, η νέα αγαπημένη του κοινού Anfisa Letyago, οι masters της μελωδίας Mind Against, ο Marlon Hoffstadt με μοναδική uplifting ενέργεια, ο μάγος της κονσόλας Marco Faraone αλλά και οι Always Late, AND.ID, Ate, Bleur & MB1, Cirkle (Live), Creeds, Deerisland, Fog, Francesco Del Garda, Gus &Bonso, John, Kpro, Larry G., Marron, Mattik, Mikee, Mind Against, Norma (Live), Petros Odin, Reign Of Time, Salin, Steve Sai, Street Outdoors Soundsystem, The Man With The Speaker, συνυπάρχουν σε μία high-end παραγωγή ήχου και εικόνας για να μεταδώσουν τις ενωτικές συχνότητες του Phaex.

Σε ένα μαγευτικό νησί με εκρηκτικά dancefloors, καθηλωτική θέα στο μπλε του Ιονίου και μεγαλοπρεπή ενετικά μνημεία, το φετινό Phaex Festival επιστρέφει για 2η χρονιά με large scale παραγωγές σε μαγικούς ανοιχτούς χώρους στη φύση, ξεσηκωτικά dj sets και live acts, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, σεμινάρια, ηχοθεραπείες και διασκέψεις, προσφέροντας και φέτος μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Μία παραγωγή του SEDS με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer Music Festival 2023 – Day 1: Steve Angello, Lost Frequencies και Korolova στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Το Phaex Festival δημιουργήθηκε το 2022 στην Κέρκυρα με σκοπό να διαμοιράσει ένα μήνυμα ελευθερίας και ενότητας μέσα από την επιστροφή στην ουσιαστική μορφή διασκέδασης μακριά από κοινωνικές νόρμες και στερεότυπα.

Phaex όπως Φαίαξ – μια ευθεία αναφορά στους ιστορικούς κατοίκους του πανέμορφου αυτού νησιού, που τους χαρακτήριζε η φιλοξενία, η αγάπη για το καλό φαγητό, για την ευθυμία, τη φύση, τον έρωτα, τα τραγούδια και τονχορό. Η δυναμική ομάδα του Phaex Festival, ως σύγχρονοι απόγονοι των Φαιάκων, παρουσιάζει τη δική της πρωτοποριακή εκδοχή ενός καλλιτεχνικού θεσμού, που σκοπός του είναι να ενώσει ανθρώπους που θα ταξιδέψουν από όλες τις γωνιές του πλανήτη κι από διαφορετικές κουλτούρες, κάτω από ένα εξωστρεφές μήνυμα συνύπαρξης, μέθεξης και εξωστρέφειας μέσα από τη δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Info
Phaex Festival 3 έως και 6 Αυγούστου 2023 στην Κέρκυρα
Ώρα Έναρξης: 23:00

Τιμές Εισιτηρίων
4 Days & Nights Ticket ARENA 1: 135€
4 Days & Nights Ticket VIP 1: 175€
Presale Arena Tickets (135€) + Boat Party (40€): 175€
Presale VIP Tickets: 199€
Προπώληση: viva.gr, phaex.gr
Προτάσεις διαμονής & μετακίνησης εδώ
Καθημερινά θα κινούνται λεωφορεία από και προς τα stages με σημείο εκκίνησης το Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Επικοινωνία με το φεστιβάλ:
Mail:  [email protected]   Τηλέφωνο: 697 080 5736

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b