MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σωκράτης Μάλαμας: Τρίτη ημερομηνία στο Κατράκειο μετά τα δύο μεγάλα sold out

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο εξαντλήθηκαν, οπότε προστίθεται και τρίτη ημερομηνία για το αθηναϊκό κοινό.

Monopoli Team

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινάει τις καλοκαιρινές του συναυλίες και μας περιμένει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στο πρώτο του καλοκαιρινό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό.  Τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στις 4 και 5 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας εξαντλήθηκαν, οπότε προστίθεται και τρίτη ημερομηνία για το αθηναϊκό κοινό, δύο ημέρες νωρίτερα από την πρώτη.

Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο

Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο

Στις 2 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο, ο Σωκράτης μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τη μπάντα του θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από την δισκογραφία του αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από άλλους δημιουργούς και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία – Τρεις συναυλίες στο Κατράκειο μετά το sold out12.09.2018

New Date: 2 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Επιστροφή στους ανοιχτούς χώρους και…ραντεβού το καλοκαίρι στις πιο ωραίες συναυλίες, αυτές του Σωκράτη Μάλαμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεριοδείες: Που θα βρεθούν οι Έλληνες καλλιτέχνες αυτό το καλοκαίρι;12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b