MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος νέος διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη

Ο κ. Γαμπρίτσος δήλωσε μεταξύ άλλων «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, και είναι μεγάλη η χαρά μου που αναλαμβάνω τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στο Μουσείο Μπενάκη».

Monopoli Team

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Μουσείου Μπενάκη, ανακοίνωσε η Διοικητική Επιτροπή του μουσείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, «η συνεργασία αυτή, που θα ξεκινήσει άμεσα, είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών και αξιόλογων ανθρώπων. Με την πολύτιμη εμπειρία του σε σημαντικές επιτελικές θέσεις αλλά και τις πολύπλευρες ικανότητές του, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και ευημερία του Ιδρύματος. Ο κ. Γαμπρίτσος, παραλαμβάνει τη θέση αυτή από τον κ. Χάρη Σιαμπάνη, που υπηρέτησε το Μουσείο Μπενάκη τα τελευταία 12 χρόνια -μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για αυτό- συνεισφέροντας καταλυτικά στην ενδυνάμωσή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Αντίο Δέσποινα”: Τα συλλυπητήρια μηνύματα για την Δέσποινα Γερουλάνου12.09.2018

Η πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, Ειρήνη Γερουλάνου, καλωσορίζει τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο δηλώνοντας τα εξής: «Μετά από μια αρκετά εκτεταμένη, χρονικά, περίοδο επιλογής, όπου συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε με πολλούς και εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους, είμαι σίγουρη ότι ο Γιώργος Γαμπρίτσος στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Μουσείου Μπενάκη είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει το μουσείο στους δρόμους της σιγουριάς και της στέρεης συγκρότησης τα χρόνια που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRick Lowe: Ένας «χαρτογράφος του αγνώστου» στο Μουσείο Μπενάκη12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b