MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Πέμπτη 15 Ιουνίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Monopoli Team

Συναυλίες και προβολή ταινίας στο 13ο Athens Open Air Film Festival

Το 13ο Athens Open Air Film Festival, σε σύμπραξη με το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece, ξεκινά το καλοκαιρινό του ταξίδι την Πέμπτη 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή μουσική συναυλία από την El Sistema Greece Youth Orchestra η οποία θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα της κομμάτια από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικής και δημοφιλούς μουσικής γεμάτο χαρά στο προαύλιο του Ζαππείου. Το ευφορικό κλίμα θα συμπληρώσει ιδανικά η προβολή της πολυαγαπημένης ταινίας της Disney, “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” των Ρότζερ Αλερς και Ρομπ Μίνκοφ, με την οποία το Athens Open Air Film Festival συμμετέχει στον παγκόσμιο εορτασμό των 100 χρόνων της DISNEY.
15/6, 20:30
Ζάππειο Μέγαρο

3ο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος: “Το πιο γλυκό ψωμί” της Αργυρώς Χιώτη στον Άλιμο

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιούνται οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, με μια σειρά ξεχωριστών μουσικών εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Εθνική Λυρική Σκηνή με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, συνεχίζει την πορεία της στο Φεστιβάλ η παράσταση “Το πιο γλυκό ψωμί“, στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της Καλλιθέας. Το παραδοσιακό αυτό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, με ρίζες από την Κεφαλονιά, πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης μέσα από ένα ταξίδι σε άγνωστα χωράφια, μακρινών βασιλείων, βασισμένο σε έναν παλιό θρύλο, που αναφέρεται σε ένα μαγικό ψωμί. Το λιμπρέτο μοιράζονται οι Βερονίκη Δαλακούρα και Σπύρος Καλλιβωκάς, σε μουσική σύνθεση του Σπύρου Καλλιβωκά και σκηνοθεσία της Αργυρώς Χιώτη.
15/6 στις 20:30
Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις – Παραλία Καλλιθέας, Τζιτζιφιές 

11ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη στην Νέα Ιωνία


Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, ο ΟΠΑΝ και το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών καλούν μικρούς και μεγάλους στο 11ο Φεστιβάλ Καραγκιόζη Νέας Ιωνίας. Στο Φεστιβάλ Καραγκιόζη θα πραγματοποιηθούν μοναδικές παραστάσεις θεάτρου σκιών που θα χαρίσουν γέλια πολλά. Φέτος, το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Μιχάλη Ιερωνυμίδη, μια προσωπικότητα που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Καραγκιόζη μέσα από το έργο του. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας με ώρα έναρξης στις 20:15 κάθε βράδυ. Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται μουσικά από ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, θα απολαύσουμε την παράσταση «Το Μαγεμένο Δέντρο» με τους Αλέξανδρο Μελισσηνό και Κωνσταντίνο Ντούμπα.
15/6 στις 20:15
Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Νέα Ιωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo 13ο Athens Open Air Film Festival αποκαλύπτει την αφίσα του – Πρεμιέρα με δύο προβολές σε συνεργασία με το El Sistema Greece12.09.2018

Η παράσταση “Happy Birthday” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το 16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής ανοίγει την αυλαία του για το 2023 με την παράσταση “Happy Birthday” σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, βασισμένο στο έργο του Elias Canetti, από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Διονύσου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
15/6, 20:30 (προκράτηση θέσης εδώ)
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Πειραιώς 206, Αθήνα

Η Pilar Quintana και η Elena Medel παρουσιάζουν τα βιβλία τους «Η σκύλα» και «Τα θαύματα» στα Public

Tο Φεστιβάλ ΛΕΑ, οι Εκδόσεις Πατάκη και τα Public προσκαλούν το κοινό στις παρουσιάσεις των βιβλίων «Η σκύλα» της Pilar Quintana και «Τα θαύματα» της Elena Medel, την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Public Café Συντάγματος. Με τις συγγραφείς θα συνομιλήσει η θεατρική συγγραφέας, σεναριογράφος και πεζογράφος Αλεξάνδρα Κ* και η μεταφράστρια και ποιήτρια Ιφιγένεια Ντούμη.
15/6, 20:30
Public Café Συντάγματος  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Fatboy Slim στο Ξέφωτο και DJ sets στο ηλιοβασίλεμα – Όλες οι δωρεάν συναυλίες που θα απολαύσουμε στο ΚΠΙΣΝ το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b