MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (12-16/06) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Knives Out, 2019
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ΛΟΑΤΚΙΑ+ ταινίες και σειρές για να μπούμε στο κλίμα του μήνα Pride12.09.2018

Τηλεόραση

“Η Ναυμαχία του Mίντγουεϊ” του Roland Emmerich: OPEN στις 21.00, Δευτέρα 12/06

Μια πολεμική ταινία του 2019  που φέρνει στην οθόνη τη μάχη του Μίντγουεϊ κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία ακολουθεί την αληθινή ιστορία των ανδρών και των γυναικών που έδωσαν τη ζωή τους για να ανατρέψουν τον πόλεμο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης μεταξύ ΗΠΑ της Ιαπωνίας. Η ταινία αναδεικνύει τον ηρωισμό των ναυτικών επάνω στη μάχη και το πως προσπαθούν να αλλάξουν την έκβαση των γεγονότων. Μέσα από αερομαχίες και εντυπωσιακά εφέ, η ταινία παρουσιάζει μια συγκλονιστική στιγμή της παγκόσμιας ιστορίας.

“Out in the open” του Benito Zambrano: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Τρίτη 13.06

Μια ισπανική δραματική ταινία του 2019 έχει την πρώτη της προβολή στην Cosmote TV και διαδραματίζεται στην ερημική εξοχή της Ισπανίας. Ένα νεαρό αγόρι  αναγκάζεται να δραπετεύσει από τον κακοποιό που τον καταδιώκει. Κατά την φυγή του, συναντά έναν ερημίτη που ζει μόνος του στην ερημιά. Οι δυο τους αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση και βοηθούν ο ένας τον άλλον στην προσπάθειά για επιβίωση. Η ταινία εξερευνά την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την ελπίδα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον, δημιουργώντας συναρπαστική ατμόσφαιρα και ένταση.

“Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά” του Tim Burton: OPEN στις 21.00, Τετάρτη 14.06

Φανταστική περιπέτεια του 2016 που ακολουθεί τον έφηβο Τζέικομπ Πόρτμαν (Asa Butterfield). Μετά από ένα τραγικό γεγονός, ο Τζέικομπ ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες καταφύγιο για παράξενα παιδιά με ειδικές ικανότητες. Οι ικανότητες αυτών των παιδιών, από το να γίνονται αόρατα μέχρι τον έλεγχο της φωτιάς, οδηγούν τον Τζέικομπ σε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτούς τους παράξενους προστατευόμενους. Η ταινία συνδυάζει μαγεία, περιπέτεια και μυστήριο, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Πολ Σρέιντερ12.09.2018

“Πέραν κάθε υποψίας” του Phillip Noyce: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.40, Πέμπτη 15/06

Μια ιστορία εγκλήματος που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συντάραξε την μυστική υπηρεσία του FBI, με τους Jack Huston και Emilia Clarke. Η ιστορία ακολουθεί έναν φιλόδοξο μυστικό πράκτορα που προσλαμβάνεται για να ερευνήσει μια φτωχή γυναίκα από τo Κεντάκι που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην υψηλή κοινωνία. Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, οι δυο τους εμπλέκονται σε έναν επικίνδυνο και απρόβλεπτο κόσμο εγκλήματος, οδηγώντας στην πρώτη καταδίκη για γόνο που έγινε ποτέ για πράκτορα του FBI.

“Η 9η Ζωή του Λουί Ντραξ” του Alexandre Aja: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.00, Πέμπτη 15/06

Ένα θρίλερ μυστηρίου του 2016 που ακολουθεί την ιστορία του μικρού Λουί, ένα αγόρι που έχει καταφέρει να ξεφύγει από θανάσιμα ατυχήματα 8 φορές. Στα ένατα γενέθλια του, ο Λουί Ντραξ επιβιώνει από μια θανατηφόρα βουτιά σε έναν απόκρημνο γκρεμό. Όσο η αστυνομία ερευνά τα αίτια της πτώσης και αναζητά τον εξαφανισμένο πατέρα του αγοριού, ο νευρολόγος Άλαν Πασκάλ (Jamie Dornan) προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του Λουί. Ο γιατρός θα έρθει κοντά με την μητέρα του παιδιού και η έρευνα του θα ξεδιπλώσει μια σειρά από ανατριχιαστικές ανακαλύψεις.

“Στα Μαχαίρια” του Rian Johnson: STAR στις 21.00, Παρασκευή 16/06

Δραματική κωμωδία αστυνομικού μυστηρίου του 2019 που ακολουθεί την τραγική περιπέτεια και τα πισώπλατα μαχαιρώματα μιας παράξενης, ευκατάστατης οικογένειας. Ένας διάσημος ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Μπενουά Μπλάνκ (Daniel Graig) , καλείται να ερευνήσει την υπόθεση δολοφονίας του πατριάρχη της οικογένειας και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του. Καθώς ο Μπλανκ προσπαθεί να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ, όλα τα μέλη της οικογένειας φαίνονται ύποπτα.  Η ταινία προσφέρει μια συναρπαστική ατμόσφαιρα με ανατροπές, διάλογους με χιούμορ και μια έξυπνη πλοκή που κρατά το θεατή σε αγωνία μέχρι το τέλος.

” Το μυστικό των Μάρομποουν” του Sergio G. Sánchez: OPEN στις 22.45, Παρασκευή 16/06

Ένα ψυχολογικό θρίλερ του 2017 που ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων αδερφών που κρύβονται σε ένα απομονωμένο σπίτι μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Η ηρεμία τους διαταράσσεται όταν οι προσπάθειές τους να διατηρήσουν το μυστικό τους απειλούνται από ανεξήγητα φαινόμενα και έναν απειλητικό ξένο. Καθώς αναζητούν τρόπους να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον, ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά που αφορούν την οικογένειά τους και οι συνέπειες είναι ανατριχιαστικές.

Online Πλατφόρμες

“Η Μερβέ έχει τον τρόπο της” του Cemal Alpan στο Netflix

Μια τούρκικη ρομαντική κωμωδία έκανε πρεμιέρα στο Netflix που ακολουθεί τη ζωή της 25χρονης Μερβέ (Ahsen Eroglu). Η νεαρή γυναίκα είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει πάθος με την μόδα και θέλει να ζήσει ως μποέμ. Η ζωή όμως της επιφυλάσσει άλλα σχέδια καθώς όταν απειλείται με έξωση από το σπίτι της, αναγκάζεται να πιάσει δουλειά. Το νέο αφεντικό της Μερβέ φαίνεται να της έχει στήσει μια απρόσμενη παγίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #66: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

“Μια Ωραία Ζωή” του Mehdi Avaz στο Netflix

Μια καινούρια  Δανέζικη ρομαντική ταινία με θέμα την μουσική  βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα. Μια μουσική παραγωγός συναντά τον Έλιοτ (τον οποίο ενσαρκώνει ο καταξιωμένος Δανός καλλιτέχνης Christopher) , έναν νεαρό ψαρά που φαίνεται να έχει κρυφό ταλέντο. Ο Έλιοτ πρέπει αν αποφασίσει αν είναι έτοιμος να ακολουθήσει την φωνή του και θα αφεθεί στη δόξα και τον έρωτα, σε μια ταινία γεμάτη μουσική, συγκίνηση και έμπνευση.

“Δυο Λαχνοί” του Paul Negoescu στο Cinobo

Μια καταξιωμένη ρουμάνικη κωμωδία του δρόμου βρίσκεται ανάμεσα στις νέες προσθήκες του Cinobo. Ο Ντινέλ ζει φτωχικά στη ρουμάνικη επαρχία, παρατημένος από τη γυναίκα του, διατηρώντας ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Όλα αλλάζουν όμως όταν συνειδητοποίει ότι κέρδισε ένα λαχείο τεσσάρων εκατομμυρίων. Τα πράγματα όπως δεν είναι τόσο απλά: Ο λαχνός βρίσκεται μέσα σε ένα τσαντάκι που του άρπαξαν δυο ληστές. Ο Ντινέλ ξεχύνεται σε ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι αναζήτησης του λαχνού, συναντώντας πολλούς παράξενους τύπους, με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b