MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα dos & don’ts στην αντηλιακή προστασία για να χαρείς τον ήλιο άφοβα

Τι πρέπει να προσέξουμε, επιλέγοντας το αντηλιακό μας;

Monopoli Team

Είναι και επίσημα η σεζόν της αντηλιακής προστασίας. Αν και το να φοράμε αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο το χρόνο, τώρα όμως που ο ήλιος είναι πιο θερμός, πολλοί αρχίζουν και βάζουν σε πραγματική προτεραιότητα το αντηλιακό. Όσον αφορά την αντηλιακή προστασία, υπάρχει συχνά σύγχυση σχετικά με θέματα όπως ποια είναι η καλύτερη φόρμουλα που πρέπει να χρησιμοποιούμε ή πόση ποσότητα πρέπει να εφαρμόζουμε.

Έτσι, η βρετανική Vogue ζήτησε από τον δερματολόγο, Sam Bunting, τα πέντε βασικά dos & don’ts για τη χρήση του αντηλιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 αντηλιακά σώματος που θα μπουν στο φετινό μας νεσεσέρ12.09.2018

Do: Επέλεξε ένα SPF ευρέος φάσματος

Για να προστατεύσεις το δέρμα τόσο από το φως UVA όσο και από το UVB – που και τα δύο προκαλούν βλάβες στο δέρμα – το SPF ευρέος φάσματος είναι απαραίτητο. «Αυτό που είναι πραγματικά κρίσιμο όταν μιλάμε για μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Πρέπει να μπλοκάρουμε τις καθημερινές ακτίνες UVA που είναι παρούσες όλο το χρόνο», εξηγεί ο Bunting. «Μπορούν να περάσουν μέσα από το γυαλί και στην πραγματικότητα να σχηματίσουν τον κύριο όγκο (95%) του υπεριώδους φωτός που φτάνει στη γη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 αντηλιακά προσώπου που δεν γυαλίζουν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b