MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

7 αντηλιακά προσώπου που δεν γυαλίζουν

Ποτέ δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό προϊόν για την υγειά της επιδερμίδας μας.

Monopoli Team

Μερικοί δερματολόγοι φτάνουν στο σημείο να δηλώσουν ότι μια ρουτίνα περιποίησης είναι άχρηστη αν δεν υπάρχει αντηλιακό. Το να βρεις το καλύτερο αντηλιακό για το πρόσωπό είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις – υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω που μπορεί να μπερδευτείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSummer is loading: 5 αντηλιακά μαλλιών για να τα προστατέψετε από τον ήλιο12.09.2018

Υπάρχουν δύο τύποι αντηλιακών: φυσικό και χημικό.

Γενικά, οι ειδικοί συνιστούν το πρώτο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, το οποίο λειτουργεί ως φυσικό μπλοκ που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV, λέει η Sonia Batra, MD, δερματολόγος στο Glamour. Το μειονέκτημα: Τα ενεργά συστατικά —οξείδιο ψευδάργυρου και/ή διοξείδιο του τιτανίου— τείνουν να αφήνουν λευκά υπολείμματα στο δέρμα. Τα χημικά αντηλιακά —που τροφοδοτούνται από ενεργά συστατικά όπως η οξυβενζόνη, η αβοβενζόνη, το οκτισαλικό, το οκτοκρυλένιο, το ομοσαλικό και το οκτινοξάτη— απλώνονται ευκολότερα και λειτουργούν σαν σφουγγάρι για να απορροφούν τις ακτίνες του ήλιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης στην επιδερμίδα σας12.09.2018

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι δερματολόγοι λένε ότι είναι σημαντικό να αναζητήσεις μια φόρμουλα ευρέος φάσματος (που σημαίνει ότι προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB) με SPF 30 ή υψηλότερο. Η αντοχή στο νερό είναι επίσης βασικό, ειδικά αν κάνεις άσκηση ή πρόκειται να κολυμπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b