MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Tom Holland θα κάνει ένα “διάλειμμα” από την υποκριτική

Μετά τον πολύ απαιτητικό ρόλο του στην νέα σειρά “The Crowded Room”, o Tom Holland αποφάσισε να απέχει ένα χρόνο από την υποκριτική.

Monopoli Team

Ο Tom Holland ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα “διαλειμμα” ενός έτους από την υποκριτική μετά από τον πολύ απαιτητικό ρόλο που έπρεπε να φέρει στη ζωή για τη νέα σειρά της Apple TV+, με τίτλο “The Crowded Room”.

Το Crowded Room είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, στο οποίο ο Holland πρωταγωνιστεί ως Danny Sullivan. Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα βιβλίο, με τίτλο “Τα μαλλιά του Billy Milligan” από τον Daniel Keys. Η σειρά επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη ψυχική υγεία και βλέπει τον Danny Sullivan να περνά από όλα τα στάδια μετά την σύλληψή του για συμμετοχή σε ένοπλη επίθεση το 1979. Το παρελθόν του αποκαλύπτεται από την ανακρίτρια Rya Goodwin, την οποία υποδύεται η Amanda Seyfried.

Σε μία νέα συνέντευξη με το ExtraTV, λοιπόν, ο Tom Holland συζήτησε τον αντίκτυπο που είχε ο τελευταίος ρόλος του στον ίδιο, κάνοντας τον μάλιστα να φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Ο Holland είπε: “Αγάπησα τη διαδικασία εκπαίδευσής μου σε παραγωγό. Ξέρω καλά από σκληρή δουλειά, πάντα ζούσα με την ιδέα ότι η σκληρή δουλειά είναι η καλή δουλειά. Πάλι το απόλαυσα, αλλά από την άλλη η σειρά αυτή πράγματι με  ‘έσπασε’ είπε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποια στιγμή ο ρόλος του έγινε τόσο απαιτητικός ψυχολογικά που θέλησε να ξεφύγει. “Εξαφανίστηκα. Πήγα στο Μεξικό για μία εβδομάδα και πέρασα λίγο χρόνο στην παραλία” αποκάλυψε.

Μάλιστα, ο ρόλος του αποδείχτηκε τόσο “βαρύς” που ο 27χρονος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά του συνολικά, το οποίο θα κρατήσει περίπου ένα χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να νιώσει πάλι “ένα φυσιολογικό παιδί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Πολ Σρέιντερ12.09.2018

“Τώρα θα πάρω ένα διάλειμμα και αυτό είναι το αποτέλεσμα του πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά” είπε συγκεκριμένα ο Holand.

Όσο για το τι θα κάνει στον ελεύθερο του χρόνο; “Έχω ταξιδέψει λίγο. Πέρασα υπέροχα. Έβλεπα την οικογένεια μου, τους φίλους μου. Έπαιζα γκολφ. Πηγαίνω σε φυτώρια, αγοράζω φυτά και βάζω τα δυνατά μου για να τα κρατήσω ζωντανά. Προσπαθώ να νιώσω πάλι ένα κανονικό παιδί από το Κίνγκστον και απλά να χαλαρώσω” ανέφερε και όλα δείχνουν ότι δεν έχασε χρόνο να ξεκινήσει το διάλειμμα που τόσο χρειάζεται.

Η σειρά The Crowded Room είναι τώρα διαθέσιμη στην Apple TV+.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b