MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jennifer Coolidge: «Οφείλω τη νέα καριέρα μου στο κοινό και όχι στο Hollywood»

Η 61χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τη νέα φάση της καριέρας της – κι εμείς μαζί της.

Monopoli Team

Είναι αδιαμφισβήτητα η νέα βασίλισσα του Hollywood. Η ειρωνεία είναι ότι πάντα ήταν, αλλά η πρώτη σπουδαία ευκαιρία της δόθηκε στα 61. «Αν μπορούσα να ξαναζήσω τη ζωή μου με άλλες ευκαιρίες, θα το έκανα. Πάντα έβλεπα ταινίες με ρόλους που ήξερα ότι ήταν ιδανικοί για εμένα», εξομολογείται η Jennifer Coolidge στο Harper’s Bazaar.

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τη νέα πραγματικότητα που ζει, κι ας άργησε μερικές δεκαετίες. Η Coolidge ήξερε από τα 6 της ότι θα γίνει ηθοποιός, όταν ο πατέρας της την πήρε από το σχολείο για να την πάει σε ένα φεστιβάλ για τον Charlie Chaplin. «Είναι η στιγμή που έχει κλειδώσει μέσα μου για πάντα». Βοήθησε και το ότι μεγάλωσε σε μία οικογένεια που πίστευε σε μία φιλελεύθερη θρησκεία, όπου το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζεις τη ζωή σου και να κάνεις καλό. Και αυτό εξηγεί πολλά για την προσωπικότητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Lady On A Bike μάς μιλά για τις εκπλήξεις (και την ανεξαρτησία) που κρύβει η ποδηλασία12.09.2018

Σπούδασε θεατρολογία και υποκριτική, αλλά πέρασε τη δεκαετία των 20 με κακές οντισιόν, δουλειές ως σερβιτόρα και πολύ αυτοσχεδιασμό, που όμως δεν της ταίριαζε. Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος ήρθε στα 32 της, ως μασέζ αλλά όλα άλλαξαν στα 40, όταν ήρθαν οι ρόλοι στο American Pie, ως θρυλική μαμά του Στίφλερ και ως εργαζόμενη σε κέντρο αισθητικής στο Legally Blonde.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο με θέα: Η πρώτη έξοδος στις καλοκαιρινές ταράτσες της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b