MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μία πρώτη γεύση από το φούξια (και άκρως φεμινιστικό) σπίτι της Barbie στην ταινία της Greta Gerwig

Πώς θα είναι το Κουκλόσπιτο της Barbie στη μεγάλη οθόνη; Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι της κινηματογραφικής Barbie είναι εντυπωσιακές.

Monopoli Team

Στις 21 Ιουλίου, θα μπορέσουμε να δούμε το σύμπαν της Barbie, έτσι όπως το φαντάστηκε η σκηνοθέτιδα της ταινίας, Greta Gerwig. Δώσαμε τόση βάση στο εντυπωσιακό cast, που ξεχάσαμε τη σημασία του σπιτιού της, που ήταν μέρος αμέτρητων σαλονιών της παιδική μας ηλικίας.

Πώς θα είναι άραγε το Κουκλόσπιτο της Barbie στη μεγάλη οθόνη; «Το σπίτι μίας single γυναίκας», επισημαίνει η σχεδιάστρια παραγωγής Sarah Greenwood. Και να μην ξεχνάμε ότι το πρώτο σπίτι της Barbie κυκλοφόρησε το 1962. «Είναι το απόλυτο φεμινιστικό icon».

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού είναι μαγικές, έτσι όπως θα τις φανταζόσουν. «Δεν υπάρχουν τοίχοι και πόρτες. Αυτά τα σπίτια υποθέτουν ότι δεν έχεις τίποτα που να θες να παραμείνει ιδιωτικό», έγραψε σε mail η Gerwig, στέλνοντας υπονοούμενα που αφορούν και την ουσία της ταινίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Το επίσημο trailer είναι εδώ – Υπαρξιακή κρίση, φλατ πατούσες και η Barbie στον πραγματικό κόσμο12.09.2018

Οι Sarah Greenwood και υπεύθυνη ντεκόρ Katie Spencer έχουν δουλέψει για τις ταινίες “Pride and Prejudice” και “Anna Karenina”. Η έμπνευσή τους, σε αυτή την περίπτωση, ήταν ο μοντερνισμός του 1950 στο Palm Springs.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b