MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jazmin Grace Grimaldi: Η εγγονή της Grace Kelly τραγουδάει το “Proud Mary” προς τιμήν της Tina Turner

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό τραγούδησε τη διάσημη επιτυχία “Proud Mary” της Tina Turner, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Η νεαρή ηθοποιός Jazmin Grace Grimaldi, κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και εγγονή της εμβληματικής πριγκίπισσας Grace Kelly, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram την Παρασκευή (26/5) στο οποίο η ίδια ερμηνεύει το κλασικό πλέον “Proud Mary” της Tina Turner, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας την Τετάρτη (24/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Tina Turner ήταν απλά η καλύτερη…12.09.2018

Η Jazmin Grace Grimaldi βρέθηκε στο Μονακό με αφορμή το Grand Prix της Formula 1 και όταν κάποια στιγμή βρέθηκε στο deck ενός super yacht, μαζί με μία μπάντα βρέθηκε να τραγουδά τη διάσημη επιτυχία της πρόσφατα εκλιπούσας Tina Turner. «Μία διασκεδαστική, σούπερ αυθόρμητη ερμηνεία προς τιμήν του θρύλου», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της, που συνόδευε το βίντεο.

Να σημειωθεί πως η «βασίλισσα του ροκ εν ρολ» Tina Turner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών πριν από λίγες ημέρες και από τη στιγμή εκείνη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις διάσημων καλλιτεχνών – και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTina Turner: Διάσημοι καλλιτέχνες αποτίνουν φόρο τιμής στη «βασίλισσα του ροκ εν ρολ»12.09.2018

Όσο για τη νεαρή εγγονή της Grace Kelly, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της γιαγιάς της, με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για τον κινηματογράφο. Πριν από κάποια χρόνια η Grimaldi είχε συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά “The Marvelous Ms. Maisel”, ενώ η τελευταία της δουλειά στον κινηματογράφο ήταν το 2020 με την ταινία “Cicada”. Σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB, η Grimaldi βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων του “The Chelsea Cowboy” που θα αφηγηθεί τη ζωή του John Bindon.

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b