MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (29/05-02/06) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Monopoli Team

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Σκιά” του Yimou Zhang: OPEN στις 21.00, Δευτέρα 29/05

Κινεζική περιπέτεια φαντασίας του 2018 που απέσπασε πολλά βραβεία. Στην Κίνα του 3ου αιώνα ο νεαρός βασιλιάς του Πέι (Ryan Zheng) προσπαθεί να διατηρήσει πάση θυσία ειρήνη με το διπλανό βασίλειο και να ξεχάσει την επανάκτηση της πόλης του Τζινγκ. Ο αρχιστράτηγός του και η “σκιά” του όμως έχουν διαφορετικά σχέδια…

“LBJ” του Rob Reiner: COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 29/05 στις 22.00

Βιογραφική δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2016 βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Προέδρου Τζόνσον (Woody Harrelson). Μετά τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι τον Νοέμβριο του 1963, ο αντιπρόεδρος Λίντον Μ. Τζόνσον αναλαμβάνει την προεδρία και ξεκινά να προωθεί το ριζοσπαστικό νομοσχέδιο περί πολιτικών δικαιωμάτων, που άφησε πίσω ο προκάτοχός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μαγικό τραγούδι της «Μικρής γοργόνας»12.09.2018

“Με Τα Μάτια Του Ένζο” του Simon Curtis: ALPHA στις 00.15, Τρίτη 30/05

Κομεντί Αμερικανικής παραγωγής του 2019 με τον Kevin Costner. Μέσω του δεσμού του με τον ιδιοκτήτη του, έναν επίδοξο οδηγό αγώνων της Formula1 , ο Ένζο, ένα αξιαγάπητο Γκόλντεν Ριτρίβερ μαθαίνει ότι οι τεχνικές που απαιτούνται στην πίστα μπορούν επίσης να οδηγήσουν και σε ένα ευτυχές ταξίδι της ζωής…

“Οι Ένορκοι” του Gary Fleder: OPEN στις 21.00, Τετάρτη 31/05

Κορυφαίο δικαστικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 2003 με τον John Cusack . Ένας αδίστακτος σύμβουλος ενόρκων προσπαθεί να επηρεάσει με εκβιασμούς και υποσχέσεις τους ενόρκους μιας σημαντικής δίκης ενάντια σε μια βιομηχανία όπλων. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, ένας από τους ενόρκους παίζει το δικό του παιχνίδι, ζητώντας με τη βοήθεια μιας συνεργού τεράστια ποσά για να επηρρεάσει το δικαστικό σώμα υπέρ ή της άλλης πλευράς. Το δικαστικό θρίλερ είναι εμπνευσμένο από βιβλίο του Τζον Γκρίσαμ.

“Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή” του Patrick Hughes: STAR στις 23.15, Τετάρτη 31/05

Μια κωμική περιπέτεια του 2017 με τους Ryan Reynolds και Samuel L. Jackson. Ένας σωματοφύλακας αναλαμβάνει την προστασία του πιο… μισητού εχθρού του για ένα είκοσι τέσσερις ώρες.

“Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές” του Kenneth Branagh: STAR στις 21.00, Πέμπτη 01/06

Δραματική ταινία μυστηρίου του 2017 βασισμένη στις περιπέτειες του μεγάλου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Ο Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh) καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο με προορισμό το Καλέ. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του «Οριάν Εξπρές» κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.

“The Free World” του Jason Lew: COSMOTE CINEMA HD2 στις 22.00, Πέμπτη 01/06

Ρομαντική δραματική ταινία του 2016 με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους Elisabeth Moss και Boyd Holbrook. Όταν ένας πρώην κατάδικος ερωτεύεται μια παντρεμένη γυναίκα την οποία ο σύζυγος της κακοποιεί, οι ζωές τους αλλάζουν δραματικά.

“Ναυμαχία” του Peter Berg: STAR στις 21.00, Παρασκευή 02/06

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του 2012 με τον Alexander Skarsgård. Ένας στόλος από πλοία καταλήγει σε μία άνιση μάχη με μια αρμάδα αγνώστου προέλευσης, ανακαλύπτοντας σιγά σιγά τους καταστροφικούς της στόχους.

Πλατφόρμες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Fubar” έρχεται στο Netflix – κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ…κατάσκοπο12.09.2018

“Old” του M. Night Shyamalan στο NETFLIX

Μια δραματική ταινία μυστηρίου του 2021 βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα. Μία οικογένεια εν μέσω διακοπών (Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell) ανακαλύπτει σιγά σιγά, από μία σειρά τρομακτικών γεγονότων, ότι η παραλία στην οποία περνούν τον χρόνο τους προκαλεί απότομα γηρατειά, μειώνοντας ολόκληρη τη ζωή τους σε μία και μόνο τελευταία μέρα.

“Μένοντας όρθιος” του Alain Guiraudie στο CINOBO

Γαλλική σουρεαλιστική δραματική κομεντί του 2016 με τον Damien Bonnard. Ο ντοκιμαντερίστας Λεό αναζητά έναν λύκο στα νότια της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια μιας ανίχνευσης, ξελογιάζεται από τη Μαρί, μια δυναμική βοσκοπούλα με ελεύθερο πνεύμα. Εννιά μήνες αργότερα, αυτή γεννάει το παιδί τους και εκείνος καταλήγει να το αναθρέφει μόνος του…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b